Як Воробус був у цирку на програмі “Арена сміливих” - Блог про Львів

Як Воробус був у цирку на програмі “Арена сміливих”

Львівський цирк

Вчора вашому автору довелося побувати у цирку. Скажу чесно, давненько там не бував. Хотілося як повеселити малечу з якою я ходив так і побачити у якому стані зараз перебуває цирк (нагадаю, цирк свого часу горів).

Збирався в цирк я довго: то свята і нема як піти, то свята завершилися і виступів нема, і ось, нарешті, схоже мій час настав. До Львова із своєю програмою приїхав цирк, який називається «Арена сміливих».

Квитки я брав заздалегідь і ціновий діапазон їх коливається в районі від 40 до 140 гривень. Хоча, по приході на виставу побачив що вільні місця ще були і ви спокійно могли прийти одразу ж в цирк і вже на місці купити перепустки.

Тепер розкажу кілька слів про саму програму. Отже, у ній ви могли чи можете побачити виступи гімнастів, акробатів, клоунів, але найбільше що цікавило в цей день глядачів – це звірі. Коли останні один за одним почали вибігати на арену і демонструвати свої номери, то люди просто супроводжували їхні виступи оплесками.

Зокрема, запам’яталися дикобрази, лами, кабани, лисиці, фрески, ну і як не згадати левів та тигрів. Це дійсно ще ті хижаки. І щоб не піддавати небезпеці глядачів організатори зробили перерву щоб люди могли відпочити та і щоб вони натягнули спеціальні захисні сітки.

Також читайте:   Що варто покуштувати у Львові: 5 смачних страв

Під час перерви ваш автор також глянув як у цирку із їжею, що продають, які черги. Так от, ви знаєте, ціни мене здивували. Я би не сказав що вони завищені, але цілком нормальні. На другому поверсі можна навіть попоїсти, для супер гурманів попити 1517, а на першому поверсі зокрема людям пропонували солодку вату та різні іграшки.

Так. черги були, але такі вже реалії нашого з вами життя.

Перерва завершилася і почалися виступи тигрів та левів. Їх один за одним випускали на арену цирку, вони робили різні номери аж дух захоплював. Сподобалося мені як оперативно все забирають і ховають з манежу. Це дійсно професіонали.

Загалом програма «Арена сміливих» триває близько двох годин. Вікова категорія присутніх на виставі була переважно мами із дітьми, хоча біля мене бачив що і закохані прийшли глянути на виступ. Хто ж не хоче поринути у світ дитинства.

По завершенні виступу очікував великого напливу людей на виході, біля гардеробів, але я помилився. Всі дуже оперативно працюють.

Щодо запитань чи вже полагодили цирк після пожежі відповідаю, я навіть і не зауважив що там щось не так. Начебто все відремонтовано.

Ось так Воробус був у цирку. Хоча, кажуть мені чи я сам не виходив на арену у вигляді клоуна? 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 28.01.2013 пише:

    Воробус, а ти vrubli на циркову виставу запрошував? А даремно, можливо вона і приділила би тобі трошечки своєї уваги. 🙂 Відносно клоуна це ідея, звернися до адміністратора цирку, можливо з ним і контракт підпишеш. 😆

  2. Vorobus 28.01.2013 пише:

    Архіваріус, вона троха занята була 😉

  3. Архіваріус 28.01.2013 пише:

    Vorobus пише:
    Архіваріус, вона троха занята була ;)

    Напевно якийсь “papillon” запросив її відвідати Карпатські схили… 😀

  4. Jorgen 28.01.2013 пише:

    Шо то за фігня, Ігорко? Треба буде тому папілону пику начистити 😈 😀

  5. Архіваріус 28.01.2013 пише:

    Jorgen пише:
    Шо то за фігня, Ігорко? Треба буде тому папілону пику начистити :twisted: :D

    Так, мудрагеликів багато, а як дійде до справи, то всі в кущах або на кущах ховаються… 😀

  6. Я читаю статтю, а мені уявляється Верховна Рада.

  7. Jorgen 28.01.2013 пише:

    Президент, тут в коментарях також часто верховна рада буває

  8. Jorgen, хаха 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*