Баскетбол на футбольному полі: ухвалили і соплі пустили - Блог про Львів

Баскетбол на футбольному полі: ухвалили і соплі пустили

Баскетбол на футбольному полі

У нашому Львові знову неприємність. Ще не вщух скандал із можливим перенесенням Вернісажу, як депутати міськради вже прийняли ухвалу, що з часом може привести до поважного конфлікту між мерією і громадою міста.

Знову питання дорогої земельки.

Не раз проїжджаю через Липову Алею і спостерігаю як активно проводяться футбольні тренування хлопчаків під керівництвом професійних тренерів „Карпат”. У 2012 році наш футбольний клуб вклав серйозні кошти в організацію трьох полів-газонів. Вони зроблені за усіма стандартами для професійної підготовки футболістів. Львівська молодь отримала можливість займатися спортом, батьки дітей отримують від цього задоволення, цією спорудою може гордитися громада.

На початку лютого сього року з подання міського голови Садового міські депутати прийняли Ухвалу № 2114, в якій погодили „комунальному підприємству ЛКП «Спортресурс» місце розташування земельної ділянки та надали дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,7 га на вул. Липова Алея, 5 у постійне користування для будівництва та обслуговування інфраструктури багатофункціонального спортивного комплексу за рахунок земель, що не надані у власність або користування”. Ця інформація в деталях подана на офіційному сайті ФК “Карпати”.

Людською мовою це означає, що на збудованих єврогазонах має будуватися якийсь спорткомплекс, що не належатиме „Карпатам”. Кому – невідомо. Просто має забудовуватися. Мер подав це як потребу будівництва споруди під баскетбольне Євро-2015. Депутатам сказав, що знесення полів узгоджено із керівництвом ФК „Карпати”.

Також читайте:   Про речі матеріальні та стандарти соціальні

Депутати настільки перейнялися, що швиденько проголосували. Після прийнятого рішення міські обранці почали нарікати на Садового, що той їх обдурив. І вони не розібралися, про що йдеться. Ай-яй-яй… При чому обурюються і „свободівці”, і „ударівці”, і „бютівці”.

Нехай мер брехун, бо переслідує якісь-там невідомі загалу можливо особисті інтереси. Можна в це повірити. Але ж ви – міські обранці – такі вже простенькі і тупенькі, що вас можна так просто обдурити на сесії. Та для чого ви тоді потрібні, щоб потім спостерігати соплі невинності. Як діти малі: нашкодили і ябідають на іншого. А ваші мозки де були. НЕ ВІРЮ!

Керівництво „Карпат” стверджує, що ця земля належить території цілісно-майнового комплексу «Україна» і ніхто з ними ніяких рішень не узгоджував. Просто поставили перед фактом.

Навіть якщо не шкода власника клубу, навіть якщо не перейматися цинічними майновими війнами у Львові (вони ведуться постійно), то сам факт руйнування (при чому свідомого) місця, де зайняті діти міста, де справді ними хтось професійно займається, є ідіосинкразією* наших маргінальних політиків.

До наступної сесії негайно потрібно підлікуватися. Або переоберем…

* ідіосинкразія – підвищена спадкова чутливість організму окремих людей до деяких неспецифічних подразників. Основою ідіосинкразії є вроджена підвищена чутливість до певних подразників, яка не супроводжується утворенням антитіл

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. patron 17.02.2013 пише:

    Зарс, у тебе неактуальна інформація, баскет арена буде будуватись на Ряшівській! Депутати передумали!

  2. zars 17.02.2013 пише:

    То не депутати передумали, то мер виправдовувався і придумав, що є кілька варіантів під будівництво баскетбольної арени.
    А для чого відчужили ділянку на Липовій Алеї чітко не сформульовано.

  3. Архіваріус 17.02.2013 пише:

    zars, Чітко сформульовано, що відкати підуть у чиюсь не дуже скромну кишеню. А нам, простим людям, це по барабану. Головне, щоб трамвай по Личаківській ходив. 🙂

  4. patron 17.02.2013 пише:

    Ну це вже друге питання, якщо рішення про передачу земельної ділянки не відмінено, то стає цікаво!

  5. russo turisto 17.02.2013 пише:

    patron, Готовь, мой друг, оружие к работе…

  6. orest_lv 18.02.2013 пише:

    russo turisto,
    … перший раз я з Тобою згідний, о мій сєвєрний друже 😀

  7. zars 18.02.2013 пише:

    orest_lv пише:
    russo turisto,
    … перший раз я з Тобою згідний, о мій сєвєрний друже :D

    О такі вони – сєвєрниє…. друзья
    😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*