Боулінг в “King Cross Leopolis” - Блог про Львів

Боулінг в “King Cross Leopolis”

Боулінг

Вчора ваш автор і компанія вирішили відпочити від трудових буднів і поїхали зіграти в таку цікаву гру як боулінг. Місце ми вибрали досить таки цікаве – розважальний комплекс «King Cross Leopolis».

Там ваш автор боулінг ще ніколи не грав, але все колись треба пробувати. Перед так званою «party» ми зібрали необхідну кількість людей, зателефонували щоб замовити доріжку і зібралися вже на конкретну годину.

Скажу чесно, доріжки можна було би і не замовляти, але ми так просто перестрахувалися. Максимальна кількість людей, яка може грати у гру – це шість чоловік. Ну, нас було восьмеро, але всі не грали. Були люди що і прийшли просто за нас повболівати.

Боулінг. Приходимо туди, на території є одразу ж гардероб і рецепція, де треба змінити взуття. Справа у тому, що учасникам гри дають за три гривні шкарпетки та спеціальне взуття. Але, як сказала, дівчинка на рецепції – краще шкарпеток додому не брати, а після гри викидати. 😀

Не знаю, може хто і не послухав її. 😀

Доріжок всього є 15-ть, збоку є столик і диванчики, де кожен охочий може сісти, замовити пивка чи просто мінеральної води. Ціни на продукти харчування – терпимі. Звісно, що не такі як у магазинах, але купити щось можна. До слова, такий популярний бокал пива коштує – 20 гривень, баварські ковбаски – 40 гривень і так далі.

Також читайте:   Міка Ньютон виходить у фінал Євробачення-2011 (відео)

Що мені сподобалося в «City Bowling» так це те, що там дуже привітний персонал. Перед грою нам все пояснили, як грати, що не зламати і я не чув щоб була яка-небудь злість до людей.

На своїй доріжці перед вами є табло, де організатори пишуть ім’я учасників гри. По черзі ми кидали кулі, які були різної ваги. Наші дівчата спершу не дуже хотіли грати, але потім як спробували хотіли кидати шари ще і ще.

Люблю я похвалитися і за це мене треба лаяти, але вчора ваш автор був в ударі, бо переміг у змаганні з кидання шарів.

До речі, кидання шарів супроводжується досить таки популярною музикою. Тому, ніхто не дивувався якщо люди трохи підтанцьовували.

А десь після 9 години вечора в залі і взагалі загасили світло. Це мені нагадало дискотеку. Кажуть вона там теж є. 🙂

Ще мені запам’ятався епізод як ми ходили з однією дівчинкою в туалет. Нічого поганого ви не подумайте, просто щоб вийти з «City Bowling» на ноги треба надягати бахіли.

Виходиш до людей, всі в чоботах, черевиках, а ми в бахілах. 😀

Щодо цін на гру, то вони коливаються від 60 і до 210 гривень, це в залежності від того в який день ви граєте і в якій годині.

Більше детальніше про заклад «City Bowling» можна прочитати тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*