Чому не варто навіть пробувати наркотики - Блог про Львів

Чому не варто навіть пробувати наркотики

Наркомани

Як ви думаєте якою є проблема 21 століття? Не важко здогадатися, що наркоманія та алкоголізм. Багато хто каже, що ще є віртуальний світ проблемою, але це нічого в порівнянні із вище написаними проблемами.

Багато людей мені дорікають, що я часто пишу на блозі про алкоголь і вони навіть підозрюють, що я маю залежність. Сто разів вже казав що її у мене нема, просто тема актуальна і всі на неї багато чого говорять.

Сьогодні своїм традиціям зраджу і поговорю про іншу проблему людства – наркоманію.

Багато людей кажуть що алкоголь – це також свого роду наркотик. Воно то так, але в даній статті під наркотиками будемо мати на увазі більш сильніші препарати, які люди або вживають, або ж ними коляться.

Дивишся на наркоманів і розумієш, що колись як вони лише спробували це зло, то навіть подумати собі не могли що все зайде так далеко. За різними даними від наркотиків кожного року в Україні помирає близько 10-12 тисяч людей.

Багато це чи мало? Звісно що багато. А навіщо помирати через якусь дурну звичку. Найбільша проблема у наркоманії та, що багато наркоманів підсівши на них за собою тягнуть своїх друзів, родичів і так далі. Самому ж то скучно.

Тому, не радив би навіть пробувати наркотики. Це як і куріння, алкоголь – зло. Раз спробуєш, другий раз, третій, а потім це перейде у звичку. Організм звикне і людина просто змушена буде вживати наркотичні препарати бо в іншому випадку буде ломка.

Також читайте:   Воробус у гіпсі: процес одужання триває...

А ще:

У стані ломки, коли людина все ж дістає наркотик, він вже не може думати про гігієну і запобіжні заходи, щоб не заразитися при ін’єкції різними хворобами.

Наркотики – це отруйні речовини, тому вони руйнують не тільки мозок, але й інші органи.

Людина стає веселою лише тоді, коли вживає наркотики. А чому вона це не може робити без них?

Наркотики за хімічною будовою дуже схожі на ферменти і вітаміни, тому замість них включаються в обмін речовин людини. Однак наркотики – це інші речовини ніж ферменти і вітаміни, і реакції в організмі людини йдуть по-іншому. Коли всіма реакціями організму людини починають керувати наркотики, тоді людина перетворюється на наркомана, тобто в людини, яка не може існувати без наркотиків.

Наркотики змушують постійно працювати нервову клітину, виробляти ендорфіни без відпочинку.

А що потім? Правильно, нервова клітина загине. А нервові клітини не відновлюються. У чому це проявляється? Людина втрачає здатність об’єктивної самооцінки. Вона вважає себе у всьому правою.

Задумайтеся перед тим як вживати наркотичні препарати!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Пилип Арсенійович 06.02.2013 пише:

    Я своїх дітей за це контролюю, а то знаю я що може зробити вулиця 👿

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*