Чи справді дівчата маніпулюють хлопцями? - Блог про Львів

Чи справді дівчата маніпулюють хлопцями?

Маніпулювання

Нещодавно ваш автор йдучи на роботу зустрів свого давнього приятеля. Щось так ми зговорилися, плюс ще разом їхали в транспорті й він почав розповідати про своє життя, ким працює, де відпочиває, ну і про особисте життя і так далі.

В деталі вдаватися не буду про що ми говорили, але про один із епізодів розповім. Справа у тому що колега був злий, що йому дівчина не дозволила поїхати із друзями в Карпати по тій причині що вона не змогла. Це його дуже заділо, але він нічого не говорив, бо дуже її любить і просто не зміг показати своє невдоволення.

Я, звісно, все розумію, але просто хотілося би у сьогоднішній статті поговорити на таку тему як: «Чи справді дівчата-маніпулятори?»

Чому мені в голову прийшла саме ця тема? Бо останнім часом я тільки і чую від друзів що дівчина порадила піти на фільм, а він був не дуже, що той в Карпати не поїхав, бо дівчина не хоче, що він хоче їхати в Альпи, а вона на Гаваї. Якась маячня та й годі. Згідні зі мною чи ні?

З самого початку коли були створені чоловік та жінка, перші, так склалося від покоління до покоління, доглядають за другими.

Так, враховуються спершу інтереси дівчини, але ж совість також треба мати як і свою думку. Ну, і не давати людям остаточно сідати собі на голову, бо до добра це не призведе.

Також читайте:   Як завоювати серце дівчини?

Ви цікавитеся дівчиною, разом все робите, але ж не має бути все в одну касу що навіть слова не скажеш. Подейкують також що дівчата можуть володіти гіпнозом.

От зв’яжешся з ними і починається суцільний гіпноз в одну сторону. А можливо я помиляюся, це також може бути. Просто людина сильно закохана в нішу людину чи як?

Воробус був би не Воробус якби не врахував той факт, що є також інша сторона медалі, а вона наступна:

Якщо любиш дівчину, то треба завжди враховувати інтереси дівчини і завжди слухати що вона каже. Дівчата – слабша половина людства, тому враховувати і не питати нічого. А якщо не хочете, то або не водіться із дівчатами або просто сидіть самі. 😀

Щодо мого товариша, то порадив би йому всерйоз поговорити із своєю дівчиною, бо це не діло щоб тобою постійно маніпулювали. Якщо дівчина не може їхати в Карпати, то чому не впустити свого хлопця туди із друзями? Я вважаю, що якщо довіра в людей є, то нема чого ревнувати.

А як ви вважаєте, читачі блогу, чи справді дівчата маніпулюють хлопцями і як з цим боротися? Можливо навіть прийдеться сходити до ворожки щоб відкатала яйця чи як?

Так завжди не буде, буде ще гірше? А можливо таки дівчата завжди праві?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Yuriy 24.02.2013 пише:

    це проблеми хлопця, що дозволяє так з собою робити

  2. Архіваріус 24.02.2013 пише:

    Воробусе, яйця тут ні при чому! У спільному житті має бути взаємоповага та любов. Якщо їх нема, то ваше спільне життя нагадує ватерклозет. :hello:

  3. patriot_UA 24.02.2013 пише:

    Все залежить від самої людини! хто що дозволяє!
    Але стаття пізнавальна!)))
    цікаво)

  4. VikiMouse 24.02.2013 пише:

    їдем на Гаваї а хлопцю дозволяєм взяти з собою лижі 😉 💡

  5. FireStar 25.02.2013 пише:

    Завжди потрібно психологічно захищатися. Жіночі чари то не чутки.

  6. zoe 26.02.2013 пише:

    Краще в чужі відносини не лізти.
    Може бути сотні пояснень чому саме так, а не інакше.

  7. Tiger 26.02.2013 пише:

    FireStar, угу… Жаль що нема ліків від них 😥

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*