Чи зможе Шахтар перемогти Боруссію? - Блог про Львів

Чи зможе Шахтар перемогти Боруссію?

Очікується битва

Вчора у Європі був великий футбольний день, проходили перші поєдинки 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. Звісно, що фанати футболу дивилися ці матчі, але безперечно вся Україна в очікуванні поєдинку за участю української команди – донецького Шахтаря.

Сьогодні «гірники» у рамках 1/8 фіналу зіграй свій домашній поєдинок проти команди із Дортмунда – Боруссії.

Гра розпочнеться о 21 годині 45 хвилин і вже викликає великий інтерес серед людей. От буквально нещодавно розмовляв із колегою, то він хоче дивитися гру у пив-барі, а столики вже всі зайняті.

Перед грою хотілося би зробити таку невдячну річ як прогнози. Хто переможе сьогодні, а хто піде у роздягальню із опущеною головою?

Які зміни у складі «гірників»? Хто уважно слідкує за футбольними перипетіями, той знає, що взимку Шахтар покинув один із провідних гравців клубу – Віліан. Спершу його сватали в Челсі, потім в Барселону, а тепер він в російському Анжі. Гроші, все-таки, багато чого вирішують.

Йому на зміну прийшов інший бразилець – Тайсон. Хоча, як зазначив тренер Шахтаря – він не є повноцінною заміною Віліану.

Боруссія Дортмунд. Не буду кривити душею і скажу, що команда заразна ходу. Після зимової перерви ця команда вже зіграла 4 поєдинки. І якби не останнє фіаско вдома від Баєра, то можна було би сказати що Дортмунд – це машина.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Дніпро у півфіналі, Динамо за бортом (відео)

А так, бачимо що проблеми в обороні є і швидкі гравці Шахтаря мають цим скористатися.

Щодо нападу, то в Боруссії всією кашою завідує форвард – Левандовськи. Тому, захисникам української команди треба уважно дивитися за ним.

Прогноз від Воробуса. Зважаючи на те, що Шахтар вдома практично не програє, а Дортмунд забиває, думаю що донеччани переможуть із рахунком 2-1. Хоча, якщо гості відкриють рахунок може бути непереливки згодом.

Чому так думаю? А все просто, не знати в якій формі знаходиться команда Луческу. На зборах вони майже все вигравали, але це є збори. Команди не ставлять результат на перше місце, тут всі думають про фізичну готовність.

Якби там не було, чекаємо 21 години 45 хвилин і будемо вболівати за українську команду і сподіваємося вона переможе і з гарним настроєм поїде в гості до міста Дортмунд.

А вже завтра, очікуйте звіт про поєдинок на вашому улюбленому блозі, який має назву – блог Воробуса.

Пропоную і вам, читачі блогу, вгадати рахунок сьогоднішнього поєдинку.

P.S. До речі, вчорашні матчі завершилися так: Валенсія 1:2 ПСЖ, Селтік 0:3 Ювентус

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*