Де зупинитися у Львові? - Блог про Львів

Де зупинитися у Львові?

Де зупинитися у Львові?

Пише і не показує Воробус. Як відомо, Львів – велике туристичне місто, після Євро-2012 сюди приїздить все більше і більше людей. Інколи, як гуляєш на вихідних, то тільки і бачиш іноземців.

До чого я веду? Напевно ви здогадалися що сьогодні мова піде про туризм і не тільки.

Не секрет, що частенько мені задають запитання наступного плану: а де жити туристу, якщо він приїде до Львова на декілька днів? Як знайти житло, де переночувати.

Спробуємо у цьому хоч якось допомогти.

Так, можна зараз казати, що є безкоштовний варіант із палатками, Стрийський парк і так далі, але це явно не варіант. По-перше, холодно і багато чого залежить від погоди, а по-друге, не гігієнічно. Все-таки, хочеться прийняти душ, полежати на канапі і так далі. А якщо ще й дівчина є збоку, то самі розумієте 😀

От якби це були гори, то там можна і вогонь розпалити, їсти зварити, є водойми, а так у Львові як розпалиш, то можна в райвідділ загриміти.

Який же тоді вихід? Думаємо….

Готелі.

Варіант – не поганий, але дорогуватий. Ніхто вас у ньому тримати за дешево не буде, плюс ще будуть набридати різні люди, такі як покоївки, адміністратори і так далі. Сюди пхатися треба лише тоді, коли є гроші та багато, щоб готель нормальний був.

Хостели.

Часто, коли гуляєте вулицями міста Львова, можна побачити вивіски із назвами «Хостел». Так, це теж не поганий варіант, ціни значно дешевші, але хостел – це свого року гуртожиток. Біля вас може спати ще хтось, хропіти, з дівчиною не ляжеш і так далі.

Також читайте:   Львів сьогодні (фотогалерея)

Подобова оренда квартир у Львові.

Напевно найкращий варіант, який може бути. Ви заплатили за добу, прийшли, вам дали ключі і сидите собі чи лежите спокійно. Плюс, ніхто не дістає що треба постіль змінити, а ви будете снідати, а обідати і так далі.

Квартиру для подобової оренди у Львові можна підібрати через якусь місцеву газету оголошень або за допомогою численних Інтернет-сайтів. Так от, винайняти квартиру у Львові виходить що не так то вже і дорого. І що, найцікавіше, це можна зробити у будь-якому районі міста.

Ціни на згаданому сайті коливаються в районі від 200 гривень за однокімнатну і далі більше. Так, багато чого залежить в яких умовах жити та скільки там буде кімнат, але це все треба дивитися. Як кажуть, зранку гроші – ввечері стільці. 🙂

Не подумайте, що ваш автор живе лише містом Лева, там на сайті можна замовити собі квартирку на день чи більше і в іншому місті. Судак, Київ, Одеса і так далі. От маєте коханку, нема де піти, а тут раз і вже знайшли. Але своїм жінкам нічого не кажіть лише 😀

Ось такі от справи з проживанням туриста у нашому місті.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 08.02.2013 пише:

    А я, когда был с визитом в вашем городе, останавливался у тети Глаши, она Сыхове живет и за проживание совсем недорого брала. Когда в следующий раз буду в вашем городе, только к ней и обращусь.

  2. Архіваріус 08.02.2013 пише:

    russo turisto, Краще ти би поїхав на свою родіну, і залишився би там назавжди.

  3. Tiger 08.02.2013 пише:

    А що це за термінал?

  4. Alex 09.02.2013 пише:

    Багато туристів, а особливо іноземців, користуються airbnb.com для подобової оренди (по всьому світу).

    На airbnb є інтеграція з картами і рекомендації попередніх орендарів, що допомагає зробити якісний вибір.

    Навіщо платити за 16 кв.м. номер готелю 100$ в добу якщо поряд можна зняти трьох кімнатну квартиру 60 квм за 40$ де ви будете як вдома і вам ніхто не докучатиме.

    Можна знайти квартири безпосередньо від власників і домовитися про знижки: 😉

    Але якщо у вас немає дівчини і грошей, і вам всерівно де, на чому і зким спати, і вам бракує спілкування, а слово приватність це не для вас, тоді вам напевно більше підійде: couchsurfing.org

  5. Дана 11.11.2013 пише:

    Винаймати квартиру подобово справді вигідніше ніж готель і дешевше, бо порядна квартира дешевша ніж порядний готель. Можу собі дозволити так сказати бо маю з чим зрівняти, часто їжджу у відрядження до Львова.

  6. Ася 26.04.2014 пише:

    Готель Турис на Коновальця. Кінець трамваю № 2. 95 грн з особи в двох кімнатному номері, де є 4 ліжка. Трохи радянский, але це краще ніж хостели. в кожному номері душ і туалети чиста постіль, електричний чайник рушники і мило. Я там частий гість. Кому цікаво, номер рецепції 0980844287. Їх важко знайти в неті. 😮

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*