Футбол. Ліга Європи. Дніпро та Металіст грають по-різному (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Дніпро та Металіст грають по-різному (відео)

Базель перемагає Дніпро

Динамо не перемогло, а що ж ми очікували від ігор за участю дніпропетровського Дніпра та харківського Металіста.

Все мала показати гра, шкода лише що два поєдинки проходили в один і той же час і нормально не можна було розібрати ігри.

Але, що маємо, те маємо, прийшлося розриватися. Наступного тижня буде щось подібне.

Щодо вчорашніх матчів, то скажу чесно, більше ваш автор дивився гру за участю Металіста, тому, відповідно, і більше напишу про свої враження від гри.

Так от, склалося таке враження що харків’яни з Тайсоном і без – це зовсім інші команди. Бразильця явно бракує команді Маркевича. Вчора, наприклад, лідера на полі я не побачив у складі Металіста.

Гра була рівною і перемогти могли як англійці, так і українці. І ще, хотілося би виділити одну людину у складі Металіста – це кіпера Олександра Горяїнова. Він провів дуже хороший матч і не один раз рятував команду від неминучих голів. Чого вартує сейф на доданих арбітром хвилинах гри.

Ну, і гол забитий Ньюкаслом здається таки треба було зараховувати.

Щодо гри Металіста, то вона розчарувала. Помітно що команда ще не готова до сезону, командні дії не ті, швидкість не та, хоча моменти були і якби реалізація була кращою, то, можливо, я би так зараз не говорив.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат Європи-2016. Завершився перший тур групового етапу

Дніпро.

От від кого, а від команди Рамоса ніхто не очікував повного фіаско у Швейцарії. 0-2 і тепер завдання виходу в наступний раунд змагань значно ускладнюється. Так, зараз можна багато говорити про те, що українській команді завадив сніг, який падав протягом усього поєдинку.

Але, це не виправдання, бо обидві команди знаходяться в рівних умовах. Хто його знає якою буде за тиждень погода в Дніпропетровську, там теж може бути сніг. Такі вже реалії зимового футболу.

Щодо гри, то Базель дуже легко переміг і не було взагалі помітно того футболу, що демонстрували дніпряни у минулому році. Гравці є, тренер є, а гри – нема і це прикро. Виходить погано підготувалися до гри.

Час, щоб виправити помилки ще є, але наступного тижня треба забивати і то не один гол, а хоча б два, щоб перевести гру в додатковий час.

Будемо тримати кулаки за українські команди, і, сподіваємося фарт буде на їхньому боці.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у поєдинку між Базелем та нашим Дніпром:

Фото: nbnews.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Падіння метеоритів в Росії (відео)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*