Футбол. Ліга Європи. Дніпро та Металіст синхронно покидають турнір (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Дніпро та Металіст синхронно покидають турнір (відео)

Сумно...

Як відомо, вчора у Європі був знову великий футбольний день, проходили матчі-відповіді 1/16 ліги Європи.

Увага українських вболівальників футболу була прикута до трьох міст, а саме Дніпропетровська (грали Дніпро та Базель), Харкова (Металіст – Ньюкасл) та Бордо (Бордо-Динамо).

Про ці поєдинки я розповім у двох статтях. Чому не у трьох? Тому що не хочеться в черговий раз псувати собі нерви і писати те саме.

Отже, розпочнемо із матчів у Харкові та Дніпропетровську. Ці матчі розпочалися одночасно о 20 годині. І хоч у мене було увімкнено два поєдинки, більше Воробус дивився гру в Харкові, де були більші надії на вихід української команди в наступний раунд змагань.

Але, як тільки розпочався матч стало зрозуміло – гості приїхали в Україні не на наших дівчат дивитися, а перемагати. За весь перший тайм біля наших воріт було створено близько чотирьох моментів на що ми відповіли лише одним. Як можна тоді перемагати? Хіба що буде стовідсоткова реалізація моментів.

Плюс до того всього помітно що у команді Маркевича бракує лідера яким колись був Тайсон.

Друга половина зустрічі – це знову ж таки сумбурна гра, краще грають гості з Англії і згодом вони гол таки забивають. Але, як вони цей гол забили зовсім інше питання.

63 хвилина – простий пас назад захиснику Металіста Папі Гує, той замість того щоб вибити «шкіряного» віддає воротарю, а той був біля нього. М’яч перехоплює гравець Ньюкасла, хотів вже бити у пусті ворота, але його збивають.

Також читайте:   Пролетіли як фанера над Парижем (відео)

Пенальті, яке впевнено реалізовує Амеобі.

І лише після цього епізоду харків’яни заграли як слід. До завершення гри вони створили п’ять вбивчих моментів, але жодного з них так і не реалізували. На заваді ставали то кіпер, то захист англійської команди.

0-1 і Ньюкасл крокує далі…..


szólj hozzá: Metalist Kharkiv 0-1 Newcastle

Дніпро.

Після поразки у Швейцарії із рахунком 0-2 мало хто вірив, що чудо таки відбудеться. А його так і не сталося.

Так, господарі поля багато атакували, били по воротах, але їхні дії були дуже млявими. Не той зараза Дніпро що був минулого року, коли своїх суперників вони просто виносили.

А гості грамотно побудували гру від оборони і на початку гри могли навіть забити якби їхній нападник влучніше пробив після виходу сам-на-сам.

В середині другого тайму в Дніпра таки з’явився шанс, коли Селезньов реалізував пенальті, але радість українських вболівальників була не тривалою. Вже за 5 хвилин Зозуля збиває гравця Базеля у своїй штрафній і знову ж таки – пенальті.

Зараз можна багато казати що цього пенальті не було, що суддя не правий, але ж грати треба було протягом двох матчів, а не в кінці матчу-відповіді.

1-1 і Дніпро вслід за Металістом покидає Лігу Європи.

Фото: newsper.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*