Футбол. Ліга Європи. Динамо 1:1 Бордо (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Динамо 1:1 Бордо (відео)

Динамо грає внічию із Бордо

Вчора в Європі був по-справжньому великий футбольний день, тому що проходили перші матчі 1/16 фіналу Ліги Європи. Так як ваш автор мав трохи часу, то вирішив подивитися поєдинки за участю українських команд.

Протягом дня, по мірі можливості напишу свою думку по всіх матчах. Але, розпочну із того, що мене дуже здивували такі команди як Наполі та Атлетико.

Вдумайтеся, італійці вдома з основними гравцями поступилися Вікторії 0-3, а іспанці поступилися російському Рубіну із рахунком 0-2. І їм навіть не допомогло те, що казанці грали в меншості весь другий тайм, мали в складі Фалькао і створили безліч небезпечних моментів.

Але, як кажуть, це їхні проблеми. Ми маємо свої клуби, які не здобули жодної перемоги.

Розпочнемо свою розповідь із київського Динамо. Так от, підопічні Олега Блохіна приймали на своєму полі французьке Бордо. При всій повазі до суперника скажу, що таку команду, яка вчора приїхала в Київ треба було перемагати і то із заплющеними очима.

Та, як покаже гра, лише треба було, все вийшло зовсім не так як гадалося.

Вже з перших хвилин гри «динамівці» захопили ігрову перевагу, створювали багато моментів, але бажаного так і не було. Французи ж зрідка атакували і складалося таке враження, що вони приїхали зіграти 0-0.

Також читайте:   Євро-2023 серед жінок: «бронзова» втіха для Португалії

А на 20 хвилині стадіон в Києві викрикнув слово «голллллллл». Це Аруна підхопив м’яч біля штрафної і потужно пробив у ворота Бордо. Згодом він же міг забити ще один гол, але на цей раз команду гостей виручила поперечка.

І як це трапляється в таких випадках, не забиваєш ти – заб’ють тобі. Чи не перша вилазка французів до наших воріт завершилися супер ударом Обраняка. Удар вдався на славу і кіпер Динамо Коваль нічим не зміг допомогти.

За рахунку 1-1 і завершився перший тайм поєдинку.

Другий тайм – це фактично гра в одні ворота. Динамо атакувало, а Бордо думало якби то більше не пропустити. Якщо перелічити всі моменти, які створили кияни, то їх вистачить на багато поєдинків. Чого вартує лише не забитий пенальті Гусєва. Як Олег бив «точку» відомо лише йому, але м’яч у сітку не залетів, а влучив у поперечку.

Також запам’яталися удари Ярмоленка, все того ж Аруни, Мехмеді, але в цей вечір голів глядачі більше не побачили.

1-1 і все вирішиться через тиждень у Франції. Відомо зараз одне, Динамо треба забивати.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: best-soccer.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*