Футбол. Ліга Європи. Динамо позориться у Франції (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Динамо позориться у Франції (відео)

Що це було?

Багато хто говорив що із приходом до керма команди Динамо видатного футболіста Олега Блохіна команда заграє, буде показувати хорошу гру, будуть результати.

Але, на жаль, як бачимо, у киян і на далі йде повний провал у грі і щось мені так здається і новий тренер теж тут довго не затримається.

Не секрет, що після того як минулий рік був провалений повністю початок року Динамо хотіло зробити приємним для своїх вболівальників. А для цього треба було хоча б перемогти в 1/16 фіналу Ліги Європи – французький Бордо.

На жаль, цього знову ж таки зробити не вдалося. Динамо виглядало дуже слабо і закономірно програло цю дуель.

Розпочнемо із того, що при всій повазі до команди-суперника скажу, що цю команду Динамо повинно було проходити. За два поєдинки вони нічого особливого біля наших воріт не створили, але два голи забили і вийшли у наступний раунд змагань.

А що Динамо? От на після матчевій прес-конференції Блохін каже що треба реалізовувати моменти. Та які моменти, я вчора дуже пожалів що дивився другий тайм поєдинку, хоча друзі вже давним-давно полягали спати.

Команда, яка програє летить буквально на ворота свого суперника. Паралельно йшов поєдинок між Ліверпулом та Зенітом. То, «Лівер» хоч і не вийшов у наступний раунд змагань, але бився, відігрався після 0-3 за підсумками двох матчів, але просто не вистачило везіння щоб забити вирішальний гол.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:2 Шахтар (відео)

І недивно, що глядачі після матчу їм аплодували стоячи. А що Динамо створило?

Постійні навіси в нікуди, індивідуальні дії Єрмоленка, який так і перекладав м’яч під свою ліву ногу, «сірий» Ідеє, який ще напевно святкує перемогу в Кубку Африки.

А Бордо не соромилося, гравці цієї команди просто поставили автобус, і його перейти ніяк не могли гравці київської команди. А під кінець першого тайму вони і взагалі забили чому дуже і дуже здивувалися.

Банальний навіс з кутового, помилка захисту Динамо і Діабате просто розстрілює кіпера української команди – Коваля.

А далі ви вже знаєте що було. Прикро, що так швидко вилетіли всі українські команди із Ліги Європи, але признаюся чесно – все закономірно.

Як сказав мій хороший друг – нехай тренуються, їм ще далеко щоб грати на рівні із сильними командами, а тим більше щось вигравати.

Щодо Динамо, то якщо вони не куплять нормального забивного форварда, то навіть в тому ж чемпіонаті України вони будуть дуже часто втрачати очки.

Дай Бог щоб я помилявся….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 22.02.2013 пише:

    Понабирали всякої потолочі до команди. Своїх потрібно виховувати, так як колись за совка було. :mrgreen:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*