Футбол. Норвегія 0:2 Україна (відео) - Блог про Львів

Футбол. Норвегія 0:2 Україна (відео)

Фоменко перемагає

Вчора вся увага українських вболівальників футболу була прикута до Іспанії, а саме до міста Севілья, адже там свій перший поєдинок під керівництвом нового тренера проводила національна збірна.

Нашим суперником у цьому «товарняку» була команда Норвегії. Приємно, що Україна перемогла і зробила вона це досить таки впевнено із рахунком 2-0.

Що сподобалося і що не сподобалося у цій грі, чи є перспективи у нашої збірної, голи та багато іншого про це та не тільки читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Отже, після того як на посаду головного тренера футбольної збірної призначили Михайла Фоменка для нього це став перший поєдинок на чолі нової команди. Цікаво було глянути як же виглядає збірна під його керівництвом.

Воробус купив собі 1517, сів біля телевізора і поринув у світ гри, а вона мене явно розчарувала. Не знаю як вам, а мені здається, що ще довго ми не будемо мати хорошої збірної і за вихід на той же чемпіонат світу чи Європи прийдеться забути.

Хіба що, знову організовувати чемпіонат. 😀

Чому все так критично з мого боку? Так, ми виграли, але хіба Україна показала гру? Згодом довелося дивитися поєдинок між збірними Франції та Німеччини, то просто отримуєш задоволення від гри. А тут три паси вперед зробити не можуть.

Також читайте:   Збірна України з футзалу виходить в 1/8 фіналу чемпіонату світу (відео)

Один пас, від сили два і банальний навіс у штрафну. Навіть у дитячих школах вчать, що коли пасів більше як три нема, то все дуже погано. Щодо суперника, то він грав ще гірше. На що вони сподівалися у цій грі? Приїхати на екскурсію?

Так, пенальті вони заробили, але те як вони його пробили вже викликає сміх.

І ще, коли ми вже перестанемо грати матчі і постійно експерементувати. Топ-команди такого не роблять. Вони навпаки грають основою і з сильними суперниками щоб набиратися досвіду і награвати склад. А у нас на поле виходять одні, потім грають інші. Про яку зіграність можна говорити?

Голи. Їх Україна забила ще до перерви.

Перший гол після навісу Федецького вдало головою пробив Морозюк (дуже радує), а ось другий гол забив Ярмоленко. Норвежці помилися при створенні положення поза грою, Зозуля відкинув м’яч під удар Андрій і останній вдало пробив у кут воріт.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу збірної України із рахунком 2-0 і чесно скажу, після цієї гри залишилося більше запитань чим відповідей. Нам є ще над чим працювати, а до матчу із поляками (22 березня) залишилося вже зовсім мало часу.

Насамкінець, пропоную переглянути b<>відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: eurosport.ru.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*