Футзал. 1/8 Кубка України. Моноліт 2:5 Енергія (відео) - Блог про Львів

Футзал. 1/8 Кубка України. Моноліт 2:5 Енергія (відео)

Енергія перемагає Моноліт

Чемпіонат України з футзалу дав паузу, але не на довго, вже 28 лютого відновляться матчі чемпіонату, зокрема львівська Енергія свій поєдинок буде проводити у Львові і її суперником буде досить таки цікава команда – «Спортлідер». Про початок гри спробую повідомити додатково.

Чому цікава? Адже ця команда за 19-ь турів не здобула ще жодної перемоги в чемпіонаті, але змусила часто похвилюватися лідерів, деякі з них як Ураган навіть втратили очки.

Про чемпіонат поговоримо вже згодом, а зараз про вимушену паузу, а вона пов’язана не із матчами збірної, а тому що у ці дні відбуваються поєдинки 1/8 фіналу Кубка України.

Львівській Енергії на цій стадії змагань поталанило, адже команда, яку тренує Микола Сич могла потрапити на більш сильнішого суперника, так дісталася команда, яка виступає на першість міста – колись грізний харківський Моноліт.

У зв’язку із поганим фінансуванням команда не виступає в чемпіонаті України, але кілька досвідчених гравців у складі ще залишилися і саме вони ледве не зробили проблем львівській команді.

Енергія приїхала у Харків і думала перемогти на одній нозі, а все вийшло навпаки. Недооцінка часто призводить до поразок, але не цього разу.

Розпочався матч із швидкого голу Моноліта. Вже на 2-й хвилині затяжна атака харків’ян завершилася влучним ударом Сколотія. Але, попереду господарі були не довго.

Також читайте:   Цікаве про футзал. Чемпіонат світу в Іспанії

8 хвилина і після пасу Бондаря Макаєв зрівнює рахунок у зустрічі. А потім почалися не реалізовані моменти то в однієї, то в іншої команди. І варто сказати, що Моноліт також міг забити не один раз, але то Лисенко (кіпер Енергії), то фарт був на стороні львівської команди.

За рахунку 1-1 і завершився перший тайм поєдинку.

Напевно після серйозної розмови із своїм тренером після перерви Енергія заграла значно краще. І вже досить швидко забила після перерви 2 голи.

На 22 і на 27 хвилині забив один і той же Максим Павленко.

Правда згодом Моноліт знову ж таки один гол відквитав, Відзначився Петяш. Але, після цього епізоду «Енергія» більше не дала шансів господарям поля. Клас таки дався взнаки.

Павленко оформляє хет-трик, плюс ще один гол забиває Макаєв. Моноліт пішов у ва-банк із п’ятим польовим, але нічого не змінило.

Енергія перемагає і виходить в 1/4 фіналу Кубка України. Хто стане її суперником на цій стадії змагань побачимо вже зовсім скоро, коли будуть зіграні решта матчів 1/8 фіналу.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*