Футзал. Чемпіонат України. Енергія 6:4 Спортлідер + (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія 6:4 Спортлідер + (відео)

І знову Павленко

У 20-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму паркеті приймала гостей із Хмельницького – команду «Спортлідер+».

І хоч мені багато хто перед грою говорив, що боротьби на паркеті не вийде, але вона таки була і майже до останніх хвилин зустрічі протримала глядачів у напрузі.

Та про все по-порядку.

Отже, розпочну із організаційних моментів. На гру між львівською та хмельницькою командою прийшло дуже мало людей. Чи то статус слабкої команди, чи просто робочий день не приволікли глядача у палац спорту «Галичина».

І знову ж, вже у 500-й раз кажу, чому не зробити так щоб матчі за участю єдиної львівської команди проходили у вечірній час, а не посеред робочого дня? Але, це проблема вже не моя, а керівництва команди.

Щодо гри, то сьогодні я нарешті зрозумів чому команда «Спортлідер» займає останнє місце у турнірній таблиці і не має у своєму активі ще жодної перемоги.

Все просто, команди-суперника не вистачає на цілий поєдинок. Згадайте гру в Харкові із Локомотивом, тоді хмельничани перемагали більшу половину гри, а коли «Локо» пішов на гру із п’ятим польовим, то «Спортлідер» посипався.

Подібна ситуація відбулася і сьогодні у Львові. Перший тайм повністю залишився за гостями, глядачі в палаці спорту «Галичина» просто були шоковані.

0-3 програвати останній команді – це ще так треба вміти. Чи то «енергетики» недооцінили свого суперника чи просто не відновилися після гри у Харкові, але їх було не впізнати.

Також читайте:   Футзал. Тайм (Україна) 5:1 Хуртап (Польща)

А ось друга половина гри розставила всі крапки над «і». Енергія відразу ж пішла в бій із п’ятим польовим гравцем і за досить короткий термін вона не те що відігралася, а й вийшла вперед у рахунку. Гостей було не впізнати.

От «живий» приклад кіпер «Спортлідера» – Кіндяков. У першому таймі він ловив все що можна, а у другому таймі все що не били, те залітало.

Міг якось вплинути на гру своєї команди і тренер гостей, але він ні воротаря не змінював, ні п’ятого не пробував випускати, натомість він просто стояв.

Енергія у підсумку перемогла із рахунком 6-4, три очки записані в актив, але те що багато пропускаємо не може тішити. От уявіть собі якби ми грали із тим же «Локо», «Ураганом». Вони би просто не дали відіграти подібний гандикап у рахунку.

Попереду плей-офф, а час щоб вирішити свої проблеми ще є.

Наступну гру команда зі Львова проведе вже досить таки швидко, а саме 5 березня. У цей день підопічні Миколи Сича зіграють на виїзді із Єнаківєцем, якому очки потрібні як повітря. Гра обіцяє бути дуже і дуже цікавою.

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*