Футзал. Чемпіонат України. ЛТК 5:2 Енергія (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. ЛТК 5:2 Енергія (відео)

Макаєв забиває, але Енергія програє

У 16-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на виїзді зустрічалася із командою з Луганська – ЛТК.

На жаль, цього разу позитивного результату Енергії здобути не вдалося і вона поступилася із рахунком 2-5.

Десь у підсвідомості знав, що колись це таки станеться. Скільки разів Енергія буквально на зубах виривала перемогу у луганчан, але цього рази звитягу здобули саме господарі майданчика.

Перед грою у складі львівської команди були проблеми із складом, бо дуже багато гравців перехворіло, але це не виправдання поразці. Якщо Енергія хочу бути чемпіоном, то треба перемагати у кожному поєдинку.

Розпочалася вчорашня гра досить таки спокійно, команди не форсували подій і так тривало до тих пір, поки не відбулося вилучення у складі львів’ян. Це Сергій Коваль не стримав своїх емоцій і був відправлений на відпочинок.

ЛТК вдало реалізувала більшість, за господарів відзначився Рось. Але, радість їх була не довгою. За 4 хвилини Макаєв зрівнює рахунок у грі. Вроді все нормально, але тут Енергія знову ж таки привозить собі гол і Разуванов робить рахунок 2-1.

Перший тайм так і завершився за мінімальної переваги господарів поля.

Щодо другої 20-ти хвилинки, то вона була набагато цікавішою. І тут виділив би два епізоди:

Також читайте:   Воробуса знову впізнають на вулиці

1 – коли Чепорнюк зрівняв рахунок у матчі.

2 – Не реалізовані два супер моменти гравцями Енергії за рахунку 2-2.

А потім настала розплата. Свірідов, Рось і Савенко просто таки декласували нашу команду і це при тому, що «енергетики» намагалися врятуватися за допомогою п’ятого польового гравця.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує, все-таки, закономірну перемогу господарів поля із рахунком 5-2, що дозволяє команді ЛТК набрати такі дорогоцінні три очки у боротьбі за фінальну четвірку, яка продовжить боротьбу за медалі.

В інших поєдинках 16-ого туру були зафіксовані наступні результати:

Локомотив 1:0 Ураган
Кардинал-Рівне 8:3 Спортлідер+

Таким чином, у турнірній таблиці і на далі лідирує Локомотив, який має у своєму активі 29 очок і плюс ще одну гру в запасі.

Другою йде Енергія – 28 очок, третє місце посідає Ураган – 24 очки і замикає четвірку ЛТК, у складі якого 22 залікових пункти.

Наступний, 17-тур чемпіонату відбудеться вже найближчої п’ятниці. Зокрема, на львівську Енергію очікує дуже важкий поєдинок у себе вдома із лідером – харківським Локомотивом. Гра обіцяє бути дуже цікавою.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*