Футзал. Друга ліга. Олімп 4:14 V.M.X (команда Воробуса впевнено перемагає) - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга. Олімп 4:14 V.M.X (команда Воробуса впевнено перемагає)

Воробус перемагає

Продовжуються змагання у другій лізі аматорського футзалу Львівщини. Сьогодні команда, за яку грає ваш автор «V.M.X» зустрічалася знову ж таки із командою «Олімп».

Не подумайте, що ми граємо лише з ними, просто виявляється розпочалися змагання другого кола.

Чесно вам скажу, у мене сьогодні дуже хороший настрій. Ще б пак, наша команда перемогла і це не може не радувати. Після того, як заявили вашого автора та ще одного футзаліста Нікіту команда показує хороші результати. Якщо будемо грати таким же темпом, то, можливо поборемося за призові місця.

Щодо гри, то на тренуванні у мене було побоювання за результат. Команда суперника мала дві повноцінні четвірки, а у нас була лише одна людина на заміні. Але, як згодом покаже гра це нічого ще не означає.

Вже середини першого тайму ми забили п’ять голів, на що суперник відповів лише одним голом. Сподобалося мені сьогодні відношення наших гравців до гри. Коли треба віддають пас, коли треба б’ють по воротах та і реалізація була в цей день майже сто відсотковою.

Єдиний мінус – це два відрізки матчу: кінець першого тайму і середина другого тайму. Суперник нас задавив і прийшлося взяти тайм-аут щоб поговорити з людьми та охолодити їхні емоції.

Також читайте:   Футзал. Енергія - володар Кубка України сезону 2013/2014 років (відео)

Після хвилинної перерви команда заграла так як треба і спокійно довела гру до перемоги. Кого варто виділити у сьогоднішній грі так це гравця нашої команди Андрія. Він забив 8 голів в одному поєдинку і якщо так і піде на далі, то може втрутитися у список найкращих бомбардирів.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує більш чим впевнену перемогу команди «» із рахунком 14-4. Приємно? Та звісно що так.

Після цієї звитяги команду, за яку грає Воробус зуміла зробити вагомий стрибок у турнірній таблиці. Тепер ми посідаємо не 8-е, звичне останнім часом місце, а шосте місце, маючи у своєму активі 7 очок.

Далі буде? Якщо ми і на далі будемо грати так злагоджено, то думаю ще здобудемо не одне очко.

Наступний поєдинок команда «V.M.X» проведе наступної суботи, 16 лютого. Черговим нашим суперником буде команда «Атлетік». У першому колі вони нас обіграли із рахунком 14-0, що не дуже радує, але спробуємо взяти у них реванш.

Час покаже…

P.S. А вже зараз ваш автор біжить на студентську лігу, адже сьогодні свої поєдинки ще має провести команда «Курсанти». Знаю, що результатів тут хороших нема чого очікувати, але все може бути.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*