Футзал. Друга ліга. V.M.X. 7:4 Олімп (Воробус перемагає) - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга. V.M.X. 7:4 Олімп (Воробус перемагає)

v.m.x перемагає

Насиченим видався тиждень для вашого автора, зокрема вихідні. Те, про що я мріяв давно, а саме бути багато задіяним у футболі таки сталося. Воробус просто грає усюди, не скажу що все виграє, але старається.

От буквально нещодавно вашого автора заявили у футзальну другу лігу, якою опікується Асоціація любительського міні-футболу Львівщини. Грає ваш автор за команду «V.M.X», яка чесно кажучи зірок з неба не хватає. До сьогоднішнього дня команда зіграла 6
поєдинків і за весь час здобула лише одне залікове очко.

Не густо, що не кажіть. У минулому турі, коли Воробус дебютував ми досить таки вже добре грали, але, все рівно програли із рахунком 7-9.

На цю гру був заявлений ще один гравець і чесно скажу, він багато чого вирішив у цій грі. Нашими суперниками у звітній грі були гравці із команди «Олімп». При всій повазі до них скажу, що шансів у них на позитивний результат сьогодні було, настільки добре ми були налаштовані.

Розпочалося все добре, до 10-ої хвилини ми виграли 2-0, але хвилинна розслабленість і вже суперник нас наздогнав. Навіть вже не пригадаю з яким рахунком завершився перший тайм, але ми вели в один м’яч.

А ось друга половина зустрічі була дійсно інтригуючою. Ви собі уявіть, десь разів п’ять ми просто не влучили у пусті ворота, Воробус двічі бив від воріт до воріт і двічі суперника виручали штанги.

Також читайте:   Футзал. Гранд ліга. "Меркурій" 1:1 "Нові імена"

Але, незважаючи на це, команда «V.M.X» таки вистояла під тиском гравців команди «Олімп», суперник навіть пішов на п’ятого польового, багато били, але наші гравці були в цей день кращими.

Та і що тут сказати, похвалю троха себе, гра у мене сьогодні пішла і якби ще був забив, то взагалі би ціни не було нам.

Фінальний свисток, команда Воробуса перемагає і бачили б ви нашу радість згодом у роздягальні.

Поки що ми на останньому місці і залишилися, але сподіваюся будуть ще і ще перемоги. Наступна гра вже наступного тижня, якщо не помиляюся нашими суперниками будуть гравці із команди «Юристи».

Тепер скажу кілька слів від себе. Якби не було погано, скільки би не програвали, але чесно подобається мені перемагати не сильними гравцями, тоді перемога вдвічі приємніша. А деколи візьмеш, набереш склад і що з того. Після матчу у другій лізі я грав на студентському турнірі і потім побачите що з цього всього вийшло.

У команді повинні бути всі за одного, тоді і будемо мати свято.

Чекаємо наступної суботи і нових перемог від команди «V.M.X».

Користуючись нагодою, висловлюю подяку Олегу Лютому за запрошення у свою команду.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 03.02.2013 пише:

    Воробусе, а я бачу, що ти хвалько – це не ти перемагаєш , а твоя команда! Без команди, Воробусе, ти всього-навсього дрібна птаха – “воробейчик” ! 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*