Футзал. Студентська ліга. Курсанти 0:8 Quatra (повне фіаско команди Воробуса)

Курсанти зазнають фіаско

Продовжуються змагання на студентській лізі і сьогодні команда «Курсанти» проводила свої чергові поєдинки. Першим нашим суперником була команда «Quatra».

Після поразки у першому колі з рахунком 3-6 десь у підсвідомості була думка що ми зможемо взяти реванш, але, як тільки я прийшов на гру зрозумів, що реваншу нам не бачити, тому що знову ж таки основний склад команди «забив» гру і не прийшов.

В черговий раз ми грали із зовсім не знайомими людьми і результат чесно по грі.

Розпочали ми вроді не погано, пробували катати м’яч, але тут фатальної помилки допустився ваш автор. Справа у тому, що Воробус вийшов трохи із воріт, і, як наслідок, отримав шкіряного за шию. Більше помилок у цій грі я не допускав, але голи сипалися в наші ворота як лише могли.

До перерви ми програвали 4-0 і чесно скажу, шансів біля воріт наших суперників у нас не було. Гри із закидами у нас не вийшло, стовпа не було, катання не виходило, а після 4-0 мит просто психологічно зламалися.

Згодом, після гри я розмовляв із гравцями команди суперника, то я визнав, вони були набагато сильнішими і помстилися за ганебну поразку на одному із минулих турнірів.

Другий тайм – це знову ж таки побоїще від «Quatra», і підсумок гри 0-8 на не нашу користь. Все закономірно і я навіть не хочу нічого говорити.

Також читайте:   Динамо програє Барселоні (відео)

До речі, за рахунку 0-6 знову ж так травмували вашого автор і то так серйозно. Справа у тому що під час ігрового епізоду я зіштовхнувся з гравцем команди-суперника і, як наслідок, розбив ніс і губу. Зараз себе почуваю не дуже то і добре, але сподіваюся, що все минеться і завтра не прийдеться їхати в лікарню.

Щодо суперника, то вітаю їх з перемогою, її вони здобули заслужено і якщо так і на далі будуть грати, то можуть розраховувати в подальшому на звання чемпіона студентської ліги.

Щодо команди «Курсанти», то наша доля ще не вирішена, можливо і станеться так, що ми не дограємо цю лігу. Організації в команді – нема, гри – нема, що тут можна ще говорити?

Але, як показала наступна гра із командою «Палтафон», можемо грати, але треба награвати склад, а не виходити кожної гри новими людьми.

Користуючись нагодою хотів би сказати пару слів організаторам. Так от, все ви робите нормально, оперативно, не давайте гнати на суддів, все вони судили на високому рівні. Так, всі помиляються, таке життя.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 10.02.2013 пише:

    Так, всі помиляються, таке життя.
    Але самою найбільшою помилкою було те, що Воробуса на ворота поставили… 😀

  2. Vorobus 10.02.2013 пише:

    Архіваріус пише:

    Так, всі помиляються, таке життя.
    Але самою найбільшою помилкою було те, що Воробуса на ворота поставили… :D

    👿 👿 👿 👿

  3. Архіваріус 10.02.2013 пише:

    Vorobus, 😆 😆 😆

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*