Футзал. Товариський поєдинок. Україна 3:0 Польща (відео) - Блог про Львів

Футзал. Товариський поєдинок. Україна 3:0 Польща (відео)

Україна перемагає Польщу

І знову футзал на сторінках блогу про Львів. Справа у тому, що в ці дні свої товариські поєдинки проводить наша національна збірна. І де ви би думали проходять ці матчі?

Правильно, у Львові в палаці спорту «Галичина». Суперник, як завжди, наш добрий сусід – збірна Польщі. Можна зараз багато говорити про те, чому ми не можемо хоч раз зустрітися із топ-збірною, але не буду цього робити. Хай це буде на совісті організаторів.

Незважаючи на не досить таки сильного суперника зал палацу спорту «Галичина» був забитий вщент. Давненько не пригадую, щоб стільки людей збиралося на фут зальні матчі. Та і квитки не були аж такими вже дорогими. 10 гривень – на два матчі це не багато.

Глядачів і просто фахівців футзалу цікавило питання, якою ж постане наша збірна у першому матчі під керівництвом нового головного тренера – Євгена Ривкіна.

Постала вона різною. У вчорашньому матчі Ривкін зробив одну четвірку суто з гравців Локомотива, а другу – суто з гравців ЛТК.

Розпочався поєдинок із атак українців. Журба, Кисельов, Разуванов мали хороші моменти для взяття воріт, але кіпер гостей був на висоті. Щодо польської збірної, то вони хоч і захищалися, але все ж мали свої моменти.

Також читайте:   «Галицька здоба» перемогла «DevPlanet» і здобула «Кубок Золота Осінь 2019»

Перший тайм так і завершився із «сухими» 0-0 і все мало визначитися у другому таймі. А його, до слова, краще провели українці, які просто каменя на камені не залишили від своїх суперників.

Так, Україна відкрила рахунок аж на 30 хвилині – відзначився після чудової комбінації Журба, але після цього як кажуть – поляки «поплили».

Вже за хвилину чудовий по красі удар вдався відкриттю цьогорічного чемпіонату України – Свірідову і вже 2-0 на нашу користь.

Ну, а завершальний разючий удар полякам завдав гравець ЛТК – Шпигарь.

У завершальні хвилини здавалося що «сусіди» будуть випускати п’ятого польового гравця, але цього зробити вони не ризикнули. Напевно, все-таки, вони боялися пропустити ще більше.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу нашої збірної із рахунком 3-0 і це не може не радувати.

Сьогодні 0 18 годині відбудеться другий поєдинок за участю цих команд. Можна не сумніватися, що і цього разу зал палацу спорту «Галичина» буде забитий вщент.

Якщо все буде добре і встигатиму по часу, то обов’язково також відвідаю цю спортивну подію і поділюся своїми у найближчих статтях на блозі.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Вперед, Україно!!!

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*