Ганьба «Першого національного» - Блог про Львів

Ганьба «Першого національного»

Перший національний

Потрібно визнати, що частиною нашого життя є перегляд найрізноманітніших передач і кіно через телеприймач. Диван і пульт є невід’ємним атрибутом чоловіків (особливо жонатих). Кількість телеканалів хоч і зашкалює, у кожній хаті підбирають якісь основні для перегляду.

Є, правда, «гурмани», які хочуть бачити весь світ і не рахуються з витратами на досягнення своєї мети. Мені розповідали, що один із львівських олігархів навіть коли живе у дорогих закордонних готелях встановлює (не сам, звичайно, а його особиста «обслуга») власну сателітарку із надпотужною технікою. Так, щоб собі ні в чому не відмовляти.

Більшість українців усе ж зорієнтовані на канали, що транслюються у кабельних мережах. Це в містах. У селах народ умудряється навіть простими (часто довдосконаленими) антенами «ловити» солідну кількість каналів.

Є люди, які стверджують, що телевізор не дивляться. Але їх дуже мало.

Більшість так званих «загальнонаціональних» каналів у нас нічим особливим не вирізняються: блоки новин однотипні (і без аналітики), політична цензура додушує вільну думку (в цій ситуації тільки Інтернет рятує), розважальні програми дістали своїм примітивізмом. Найбільше дратує домінування російськомовного продукту. Права українців порушені по повній програмі (тобто у всіх програмах). Чесно кажучи «штоканьє» і «каканьє» на екранах приводить до думки, що живеш не в рідній Україні.

Також читайте:   "8 подруг Оушена"

Найбільше дістав «Перший національний». Жодної «здорової» програми. Повна відсутність у виробництві власного продукту без цензури. Усі інформаційні подання або тхнуть офіціозом, або страхом-тремтінням перед поки існуючою владою. А як набридло довгими тихими зимовими вечорами спостерігати усіх маразматиків «с Расії» у шоу минулого століття «Крівоє зєркало». І то день в день одне і те ж: єлєна сьтєпанєнка, єфім шафрін, кролікі, юра гальцев, івгіеній пітросян… Художні фільми совкового агітпрому про благородних комуністів і тупорило-озвірілих бандерівців. То триндець!

Та невже наша нація настільки отупіла, що керівники «Першого національного» (!) столичні мажори Єгор Бенкендорф та Валід Арфуш (!!!) далі будуть знущатися над українцями?!

Хтось може мені заперечити. Мовляв, не подобається – не дивись. Є вибір. Не дивитися можна. Але чому сплачуючи податки, маємо фінансувати державний канал, що керується людьми аморальними, з відсутністю духу українськості.

«Перший національний» – назва звучить гордо, а гордитися нічим…

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

коментарів - 16 може ще щось напишете?

  1. Tiger 15.02.2013 пише:

    zars, підтримую як ніколи 💡 💡 💡
    Дістав вже кацапський шовінізм на рідній Україні! 👿 👿 👿 І особливо по телебаченню. 👿
    Я вважаю, що потрібно дивитися тільки україномовні канали.

  2. Пан П 15.02.2013 пише:

    Як на мене, то давно пора викинути зомбуючий телевізор кудись на смітник. Замість того, щоб вбивати свій час переглядом нашого примітивного телебачення можна зробити стільки всього корисного та цікавого.
    “Є люди, які стверджують, що телевізор не дивляться. Але їх дуже мало.” Нас мало, але ми в тільняшках 🙂

  3. Тарас 15.02.2013 пише:

    Пан П, +100500
    Замість того, щоб псувати здоров’я, дивлячись той зомбоящик, краще знайти собі якесь хобі, врешті-решт почати займатись спортом.
    Куди цей світ котиться… ще буквально 10 років тому, нам було цікавіше на вулиці, ніж вдома, перед ящиком, і навіть дощ не завжди розганяв нас по домах 🙂

  4. Tiger 15.02.2013 пише:

    Тарас, не дивіться зомбоящик, краще грайте в Counter-Strike 😀

  5. Тарас 15.02.2013 пише:

    Tiger, комп це той же ж зомбоящик, тільки вишуканіший 😕

  6. russo turisto 15.02.2013 пише:

    Собственно говоря, чем вы не довольны. Ведь когда был Советский Союз все были довольны. Ну так случилось, что теперь мы в большинстве, стало быть и все должно быть по нашему. 8)

  7. Tiger 15.02.2013 пише:

    russo turisto, хто “ми”?!

  8. Tiger 15.02.2013 пише:

    Народ! Я вас попрошу – давайте відмовимось від УСЬОГО російського.
    Якщо ви сидите по 100500 годин “В Контакте”, дивитесь кацапські передачі, ви дурієте в “російську сторону”. Там пропагується аморальний спосіб життя і російський шовінізм. Бережіть себе від промивання мозку!
    Можна використовувати нормальні сервіси, дивитися нормальні телепередачі… Будьмо нормальними людьми!!! :hello:

  9. russo turisto 16.02.2013 пише:

    Tiger, Мы – это все русскоязычные жители и примкнувшие к ним остальное население Украины. 8)

  10. Архіваріус 16.02.2013 пише:

    Моя бабця розповідала, що на Західній Україні під час панування Польщі, українці вдавалися до акцій по відношенню польських товарів. Лозунг був один – “Купуй українське”. Польські торговці стогнали від тих збитків, які їм принесла така акція, яка була в направлена на протиставлення політичним репресіям проти українців, бо ніхто не ходив до польських магазинів. Було би добре, якщо би сучасні українці відмовилися би від всього російського, а їхнього товару достатньо на полицях наших магазинів. В першу чергу потрібно відмовитися від російських автомобілів, а потім дійде черга і до російського газу та інших товарів.

  11. Tiger 16.02.2013 пише:

    russo turisto, “русскоязичним” місце в кацапстані! 👿 👿 👿

  12. Tiger 16.02.2013 пише:

    Архіваріус, ПІДТРИМУЮ! ПРАВИЛЬНО СКАЗАВ!!! 💡 💡 💡 💡 💡

    НЕ КУПУЙТЕ РОСІЙСЬКЕ! ВІДМОВТЕСЯ ВІД НЬОГО! І ТОДІ СТАНЕМО ВІЛЬНИМИ!!!

  13. zars 16.02.2013 пише:

    russo turisto пише:
    Tiger, Мы – это все русскоязычные жители и примкнувшие к ним остальное население Украины. 8)

    Слухай ти, “рускоязичьноє прісмикающєєся”, вимкнися!
    Не дратуй добру українську громаду.
    Побував у турі в Україні – лапті, вакзал, расія!

  14. russo turisto 16.02.2013 пише:

    zars, Хотите вы того, или не хотите, мне просто наплевать. Ведь мы здесь есть, и всегда будем. Нас много и мы на каждом километре! 8)

  15. zars 16.02.2013 пише:

    russo turisto пише:
    zars, Хотите вы того, или не хотите, мне просто наплевать. Ведь мы здесь есть, и всегда будем. Нас много и мы на каждом километре! 8)

    Ну те, що “наплєвать-наблєвать” ти мастак, то весь світ знає. Тому і хвалитися не маєш чим.
    І те що, як бля…єй, вас на кожному кілометрі, теж всі знають. І видно вас здалека – бухих і блюющіх.

  16. Jorgen 16.02.2013 пише:

    У коментарях заборонене розпалювання міжнаціональної ворожнечі.