Хапай і біжи - Блог про Львів

Хапай і біжи

Хапай і біжи

Давненько Воробус не ходив у кіно, більшість фільмів передивлявся на комп’ютері, але таки захотілося розвіятися, плюс згодом поділитися з вами, читачі блогу, своїми враження у рубриці «Фільми та телепередачі».

Зібрали невеличку банду і вперед – у світ кіно. В «King Cross Leopolis» ми ще не були, тому поїхали саме туди.

Довго думали яке би то кіно вибрати і наш вибір впав на американський фільм «Хапай і біжи».

Що це за фільм, актори, бюджет, враження від нього та багато іншого читайте далі.

Отже, фільм «Хапай і біжи» американського виробництва. Прем’єра в країнах СНД відбулася ще 31 січня 2013 року.

За жанром – це бойовик, мелодрама, комедія. Хоча, як глянув фільм скажу, що треба було вибирати якийсь один жанр, а не ліпити все що під руками.

Режисери – Девід Палмер, Декс Гепард.

Актори:

Крістен Белл, Декс Шепард, Бредлі Купер, Том Арнольд, Крістін Ченоует, Майкл Розенбаум, Джой Брайант, Райан Хансен, Бо Бріджес, Шон Хейс.

Бюджет фільму не великий, а саме 2 мільйони доларів. Хоча, можливо для України – це і багато.

Сюжет.

Ось з чим, а з ним у мене були проблеми. Наприклад, перші пів години я щось ніяк не міг зрозуміти хто тут і до чого. На деяких моментах мені ставало скучно і Воробус просто сам собі робив кіно.

Також читайте:   Одіссея

Та все ж про сюжет розповім.

Живе такий собі Чарлі, який колись грабував банки і зараз заліг на дно. В нього є будиночок, дівчина, але в один прекрасний момент його пасія просить його поїхати з нею в Лос-Анджелес де вони будуть жити і працювати.

Чарлі не хоче, але таки наважується. І тут починається найцікавіше. Справа у тому що починається погоня. Там стільки задіяно героїв, що всіх і не пригадаю.

Програма по захисту свідків дає збій, і на слід Чарлі виходять його колишні спільники, на чолі з мстивим психопатом Алексом. До гонитви також приєднується неврівноважений федеральний маршал, приставлений для охорони Чарлі, і ревнивий колишній хлопець Енні.

До речі, тривалість фільму – 100 хвилин.

Щодо моєї традиційної оцінки за 10-ти бальною шкалою, то даному фільму я би поставив десь так балів чотири. Ну, слабенький сюжет, хоча це напевно на любителя треба дивитися. Якщо би сказали ще раз дивитися, то я би не хотів.

Ось таке от кіно, яке називається «Хапай і біжи».

Насамкінець, пропоную переглянути трейлер до цього фільму:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. patron 20.02.2013 пише:

    Да, кіновподобання Воробуса – це щось! Прийти в кінотеатр і піти невідомого на що. Краще б про Джона Маклейна розказав, як він там поживає 😉

  2. Архіваріус 20.02.2013 пише:

    patron, Або про чупакабру щось написав…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*