“King Cross Leopolis”: як погано туди добиратися ввечері - Блог про Львів

“King Cross Leopolis”: як погано туди добиратися ввечері

King Cross Leopolis

Тема транспорту завжди була популярною на блозі Воробуса. Останнім часом я трохи перейшов на інші теми, але схоже що треба до транспорту повертатися і постійно його критикувати. В іншому випадку прийдеться ходити пішки або ж платити дуже велику суму за проїзд.

А ми, як відомо, хочемо щоб сервіс відповідав тим грошам які ми за нього платимо.

У сьогоднішній статті висловлю свою точку зору по одному дуже цікавому питанню. Так от, як відомо, нещодавно ваш автор був з друзями у розважальному комплексі «King Cross Leopolis».

Звісно, що після гри у боулінг ми ще трішки посиділи з друзями у кабаку, але я ніколи би не міг подумати, що після 23 години з такого популярного закладу вже окрім як на таксі не можна буде нічим виїхати.

Це проблема? Я вважаю що так, адже якщо щось будувати, то з доїздом має бути все дуже шикарно.

Багато хто зараз мені може дорікнути, що не треба так довго сидіти, мати своє авто і так далі. Все це так, але маршрутні таксі мають їздити туди хоча б до 12 години.

Уявіть собі, вирішили ми з дівчиною піти в кіно, посиділи і потім що пішки йти? Так, таксі є таксі, але якщо кожного дня будеш на ньому їздити, то так і зарплати не вистачить на два дня.

Інша справа якби заклад повністю зачиняли, а то дискотека працює, боулінг теж, кабаки теж, ковзанка як ми йшли теж працювала. Якийсь дурдом, а не транспорт.

Також читайте:   10 найважливіших подій 2022 року в світі

Можна ще переночувати у розважальному комплексі, а чого б і ні? Пішки ж в Рясне явно не підеш?

Який вихід? Колись пам’ятаю читав що маршрутні таксі би їздили, але за подвійним тарифом. Ну, чого наприклад, в той же «» не впустити маршрутки хоча б до години другої, їздили б вони з інтервалом так в пів години, а проїзд був би не звичних 2 гривні, а чотири? Думаю, люди би їздили і ще й як.

Ніхто про то не думає, нікому нічого не треба, а якщо ти хочеш йти в кіно, то йди або зранку коли робота або сиди вдома і дивися застарілі серіали.

Ось таке от цікаве транспортне питання. Я вже нічого не кажу за стадіон «Арена Львів» і як туди треба їхати щоб добратися на футбол? Особисто для мене, це дуже проблематично.

Транспорту нема, нічого нема, людей багато хоч пішки йди і то довго.

Сьогодні чув зранку вже по радіо, що перевізники планують робити страйк чому не підвищують плату за проїзд і будуть їздити лише до 20 години 30 хвилин. Що тут скажеш? Браво!!! Ходіть люди пішки і все буде добре і гроші зекономите і геморою не буде.

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 12 може ще щось напишете?

  1. Тарас 13.02.2013 пише:

    Знайшов на одному з львівських форумів:

    З 18 лютого у Львові автобусні маршрути працюватимуть лише до 20 години 30 хвилин, а кількість транспорту буде суттєво зменшена.

    За старої транспортної системи автотранспортних підприємств, які здійснювали перевезення львів’ян, було близько 50. З 2012 року можновладці вирішили монополізувати систему перевезень, зменшивши кількість підприємств до 5.

    Тепер ці декілька підприємств, яким стало мало їхнього прибутку, вирішили вдатись до шантажу жителів міста. Перевізники домовились між собою і оголосили, що з 18 лютого транспорт курсуватиме лише до 20:30 (!), а на “збиткових” маршрутах його кількість буде зменшена. Натомість, вони вимагають підняти ціну на проїзд з 2 до 3 гривень.

    Приватні перевізники, яким зайвий раз хочеться з’їздити на Канари, кажуть, що ці незручності виникають “не з їхньої вини”. Натомість, їхні фінансові апетити зросли до такої степені, що вони примусово створюють львів’янам штучну комендантську годину. Вдумайтесь: 6-7 година – це час, коли всі повертаються з роботи. Після цього ви не зможете поїхати нікуди. Транспорт в місті зупиниться.

    Нас не цікавлять проблеми приватних власників. Нас не цікавлять проблеми влади. З новою транспортною системою нам обіцяли якісний сервіс, пустий транспорт – натомість ми отримали лише гірше. Тепер нам хочуть підняти ціну за проїзд. З нас досить! Львів’яни – не бидло!

    Поширюйте цю інформацію серед своїх львівських друзів та товаришів! Якщо після інформаційного збурення громадян капіталісти не дадуть задню, ми вийдемо на протест! Час та дата буде вказана пізніше! Репост!

  2. russo turisto 14.02.2013 пише:

    Слушай братан, если у тебя есть бабки на боулинг, то дожны они быть и на такси. Голытьбе нефиг делать в таких заведениях. :mrgreen:

  3. Tiger 14.02.2013 пише:

    russo turisto, чому стільки зневаги до інших? 👿

  4. zars 14.02.2013 пише:

    Tiger пише:
    russo turisto, чому стільки зневаги до інших? :evil:

    А де ти бачив інтелігентного туриста з північного сходу?

  5. Tiger 14.02.2013 пише:

    zars, дійсно, тут вже і говорити нема про що. Я і сам би мав догадатися 😀

  6. orest_lv 15.02.2013 пише:

    russo turisto,
    …. а тобі ж має бути пофігу, аби лишень на водяру хватило 😡

  7. Tiger 15.02.2013 пише:

    orest_lv, підтримую. У росіян бухло – друга вода. Або навіть перша 😀

  8. russo turisto 15.02.2013 пише:

    Ага, а у вас горилка с салом. 8)

  9. Tiger 15.02.2013 пише:

    Ми сало можемо запивати і водою :). Основна наша ціль – поїсти. А вас основна ціль – напитися до “бєлачкі”, а їда для вас лише закуска 😀 😀 😀

  10. Tiger 16.02.2013 пише:

    russo turisto, обламайся, в вас культури нема і не буде! Вся ваша культура – культура розпивання водяри! 😀 😀 😀

  11. zars 16.02.2013 пише:

    Tiger пише:
    russo turisto, обламайся, в вас культури нема і не буде! Вся ваша культура – культура розпивання водяри! :D :D :D

    Вони ще словник матюків видали.

  12. Tiger 16.02.2013 пише:

    zars, можеш дати e-mail або нікнейм в Skype?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*