Команда “Курсанти”: на черзі другий та третій тур студ.ліги - Блог про Львів

Команда “Курсанти”: на черзі другий та третій тур студ.ліги

Треба перемагати

Сьогодні надворі 1 лютого, початок останнього зимового місяця і плюс п’ятниця – останній робочий день тижня. Люди вже всі сидять в очікуванні вихідних щоб відпочити, поїхати на лижі чи просто поприбирати в хаті.

Воробус теж не сидить склавши руки, але нічого сьогодні святкувати не буде, бо вже завтра на мою команду «Курсанти» очікують знову ж таки футзальні баталії.

Справа у тому, що 2 лютого продовжиться студентська ліга і як не крути нашій команді треба буде будь-що перемагати.

Хто буде нашими суперниками і коли можна буде прийти повболівати?

Отже, як і першу гру, свої матчі команда «Курсанти» буде проводити у спортивному залі від комерційної академії, що знаходиться на вулиці Туган-Барановського.

Спершу ми о 17 годині 5 хвилин будемо грати із командою «Quatra», а згодом о 18 годині 15 хвилин поміряємося силами із командою «ЛДУВС team».

Як не крути, а треба виходити і брати шість очок, саме таке завдання стоїть у нашої команди на порядку денному. Після прикрої нічиєї із командою «Winners», нагадаю, тоді ми врятувалися на останніх секундах, права на помилку у нас зараз нема.

Плюс, якщо все буде добре і обійдеться без форс-мажору на матчах у суботу має вже бути основний кістяк команди, а не так як минулої суботи, що грали зовсім не знайомі люди.

Також читайте:   ЧС-2024: оприлюднений календар матчів збірної України в Елітному раунді відбору

Тепер по суперниках кілька слів. Всіх карт відкривати не буду, але все ж пару слів скажу. 🙂

«Quatra» – у перших двох турах набрала 3 очки. Одну гру виграла і одну гру програла. Можна не сумніватися, що після того як вони нам програли минулого разу із рахунком 12-1 цього разу ця команда постарається зіпсувати нам настрій. Плюс, бачив як вони грали, то команда підсилилася ще гравцями.

«ЛДУВС team» – нічого не можу сказати по цю команду. Так, кілька хвилин застав як вони грали, але це ніщо для того щоб порівнювати. Результати ця команда показала такі ж як і «Quatra», а саме була здобута одна перемога і один раз вони програли.

З гравців мені добре знайомий хіба що воротар цієї команди, який має трохи досвіду у футзальних змаганнях.

Щодо вашого автора, то знову є проблеми зі здоров’ям і не знаю вже коли вони завершаться. На цей раз травм нема, а просто банальна застуда, яка не дозволяє бігати.

Сподіваюся до суботи все мине, тому очікуймо з нетерпінням поєдинків і, як завжди, звіти про матчі читайте на нашому блозі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*