Команди “Курсанти”: коли буде перша перемога?

На черзі перемога?

Сьогодні надворі четвер, 7 лютого, а це означає, що робочий тиждень триває, але вже зовсім скоро наступлять вихідні і можна буде відпочити як слід.

А ще на вихідних свої чергові матчі будуть проводити команди, за які грає автор блогу.

Зокрема, о 12 годині у спорткомплексі «Олімп», що на ринку «Південний» команда «V.M.X» зіграє у рамках другої ліги аматорського футзалу Львівщини проти команди «Олімп».

Так, так, я не помилився, знову ж таки нашим суперником буде ця команда. Чому так? Справа у тому, що розпочинається друге коло змагань і першим нашим суперником буде саме ця команда. Гра обіцяє бути дуже цікавою, але від завдання набирати залікові очки ніхто не відмовлявся.

Але, безперечно головними матчами суботи для вашого автора і команди «Курсанти» стануть поєдинки на студентській лізі. Там ми стартували дуже погано і з кожним матчем шукаємо оптимальні варіанти четвірок щоб таки знайти свою гру і здобути, нарешті, першу перемогу у цьому чемпіонаті.

Ігри за участю команди «Курсанти» відбудуться як і раніше у залі комерційної академії. Початок гри із командою «Quatra» о 17 годині 30 хвилин, а ось гра із командою «Палтафон» розпочнеться о 18 годині 40 хвилин.

Що можна сказати по суперниках?

Перед чемпіонатом нашу команду відносили до числа фаворитів, але, як бачимо, щось у нас не так і тепер ми поки що в ролі аутсайдера. Будемо пробувати набирати залікові бали, а як вийде – побачимо.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат Білорусії. Справи українців

З командою «Quatra» ми грали минулого тижня, хлопці виглядають набагато згуртованішими чим на минулих турнірах, мають хороші четвірки. Минулої суботи ми їм програли кінцівку 3-6, але це не означає що у майбутньому ми їм здамося так просто.

«Палтафон». Чесно скажу, команда для мене загадка, але по тому що я бачив можу сказати що з воротарем і без – це зовсім інша команда. У перший ігровий день їм били стільки голів, скільки хотіли. А вже минулої суботи «Палтафон» постав зовсім іншою командою.

Тому, думаю з ними буде важко і ще й як. Але, нас відступати вже нема куди. «Курсанти» разом із командою «Morocco» замикають турнірну таблицю і я вважаю, це не зовсім відображає наші сили.

Не буду приховувати, у команді є конфлікти, звідти і такі результати, але сподіваюся вони мають вже зовсім скоро завершитися.

Щодо Воробуса, то я після масового побоїща в суботу і великої кількості травм наче почуваюся добре. Тьху, тьху, щоб так і було на далі.

Насамкінець додам, що цієї суботи на всіх присутніх буде очікувати цікаве змагання між автором блогу та одним із суддів змагань. Що це буде і який приз нехай це стане сюрпризом.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*