Кому потрібен такий хокей? - Блог про Львів

Кому потрібен такий хокей?

Забивали лише раз

Не секрет, що на блозі Воробуса я переважно серед усіх видів спорту пишу про футбол і футзал. Інколи проскакує якийсь інший спорт, але це не тому що мені ліньки писати про той же хокей чи баскетбол, просто стараюся писати на теми в яких я розбираюся.

Свого часу багато наших дописувачів питалися мене чого я не пишу про такий спорт як хокей, адже в Україні є як свій чемпіонат, так і збірна виступає. Все-таки, ми як не як зимова країна.

Нещодавно збірна України змагалася на турнірі в Данії, який давав би право у разі перемоги грати на олімпійських іграх, які вже зовсім скоро будуть відбуватися на полях Росії, а саме у місті Сочі.

Ваш автор спеціально дивився поєдинки за участю нашої збірної і зараз спробую висловити свою думку щодо її виступу.

Отже, у трьох поєдинках групи наші хлопці спромоглися закинути, увага, 1 шайбу і це за весь турнір. Натомість пропустили ми 14 шайб.

Все розпочалося із гри проти команди господарів – Данії. Колись ми би цю команду обіграли із закрити очима, а цього разу Данія здобула вікторію із рахунком 2-0. По грі чи просто їм пощастило?

Я би не сказав що Данія аж так нас переграла, але результат на табло. І що дуже кинулося в очі під час перегляду гри – це не зіграність українських хокеїстів. Як сказав коментатор поєдинку перед турніром у команди не було жодних зборів. Про який результат тоді можна говорити?

Також читайте:   Футбол. Україна - Люксембург. Вийти і перемогти на класі?

І ще, смішно мені було коли наші постійно губили клюшки. Розумію все, буває, але ж не так часто. А оці слова коментатора що Україна молодець, бо хлопці у більшості правильно розташувалися і почали хоч якось бити по воротах.

Цирк та й годі, чесне слово. Та в нормальної команди ці ігри в більшості відпрацьовані давно.

Ще один ключовий епізод цієї гри – це дискваліфікація нашого лідера команди Шафаренка. Він не так розмовляв із суддями, потім почав руками чіпляти рефері, і як наслідок, на цьому турнірі Шафаренко більше не грав.

Наступні матчі українська хокейна команда зіграла що називається – без шансів. Білоруси нас розгромили із рахунком 0-6, а словенці на одному подиху «переїхали» Україну – 1-6.

Так, шайбу забили, але це нічого.

Виникає зараз питання – кому потрібен такий хокей? Нормального спонсора нема, лідери не хочуть грати за збірну, то навіщо взагалі виходити і позоритися?

Так, ХК «Донбас» має спонсора, накупили гравців та і команда грає, а що буде зі збірною?

Хотілося би також почути вашу думку, читачі блогу, по цьому питанню.

Фото: tsn.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*