Контролери чи алкоголіки? - Блог про Львів

Контролери чи алкоголіки?

А тут контролер

І знову тема транспорту на блозі Воробуса. Ще б пак, любить автор блогу її та і пригоди часто зі мною трапляються ще ті. Розповім про черговий випадок, який відбувся зі мною в неділю.

Отже, їде Воробус такий в неділю зранку на футбольне тренування, невиспаний і думаю де би то ще подрімати. Маршрутки довго не було, дістало мене стояти на холоді і тут якраз приїхав тролейбус.

Сто років не їздив на цьому виді транспорту. Та час є, стояти набридло, вирішив поїхати тролейбусом, чому б і ні? Зайшов у салон, купив квиток, закомпостував і думаю де б то присісти.

Дивлюся на заді є місце біля людини, яка виглядає як алкоголік, який лише проснувся і їде за черговою пляшчиною. Та мені то все рівно чи алкоголік, чм не алкоголік, підходжу до нього і прошу посунутися щоб я також присів. Він так зітхнув і сказав слова, цитую: «Та сідай, і так ніхто не сідає».

А далі Воробус зробив своє улюблене заняття, витягнув «вуха» і занурився у світ музики.

Через деякий час цей от чоловік, ну чесно дуже виглядав вже алкоголіком каже до мене що давай сюди свій квиток. Воробус щось не зрозумів що відбувається, і такий ще у навушниках каже – «Га? Що треба?».

Хто сидів збоку біля нас, то всі звернули увагу. Виявляється біля мене сидів не алкоголік, а контролер. Ну і набирають в той електротранспорт людей. Хоч би якийсь культурніший вид вони мали, якось гарніше одягалися, а то вночі можна і перестрах отримати.

Також читайте:   Автостанція на Двірцевій: пора би вже її привести до ладу?

Що було далі? А далі у Воробусі проснувся такий собі «троляка». Я почав діставати того контролера щоб показав мені посвідчення, щоб дав у руки я почитаю як його прізвище. Ото він отетерів. 😀

Сам напросився, бо перед тим він щось там мені молов що треба студентський мати, що без нього штраф. До чого то він сказав? Невже не помітно що мені вже далеко не 18-ть, маю на увазі нова версія акції «не голитися в листопаді».

Так, спортивна сумка у мене то є, але хіба він там знає що на тренування треба десь взуття положити, форму, не будеш же тримати у руках.

Перевірили контролери у мене квиток, ще там до когось щось сказали і вийшли шукати нові «жертви».

До чого я це все пишу? Просто цікаво було би почути думку міської влади, того ж електротранспорту на рахунок вигляду контролерів. Ну, не може так бути що пияки ходять перевіряти квитки.

Хто там каже що ми йдемо в Європу? Та приїдуть іноземці вони від нас будуть в шоці. І ще, завжди перевіряйте документи в отаких от підозрілих контролерів, вони їх повинні мати завжди, а ще краще просто купляйте квитки.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Tiger 19.02.2013 пише:

    потрібно їм усім яскраву уніформу, щоб як побачиш на зупинці, миттєво вибігаєш з тролейбуса 😀

  2. fedun 20.02.2013 пише:

    далеко нам до європи, у франківську починаючи з цього місяця є нововеддення купувати квитки у шофера і пробивати їх самому. До цього ходила кондуктор пробивалася через людей і продавала папірці. Компостери які встановили ручного типу, що скажеш савдепія, хоча квитки тепер стали кращі, більш схожі на квитки. Більшість людей ще морозяться і небажають обілечуватись. На мою думку ці компостери мають бути електронні як у європі, пробиваючи квиток чітко видно дату та рейс, а не якійсь там дирочки.

  3. zars 20.02.2013 пише:

    У переповненому тролейбусі:
    – Вухі! Вухі! Вухі!!!
    – Пізно, дядьку, закомпастовано.

  4. Tiger 20.02.2013 пише:

    zars, 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*