Москаль нагліє, але це не новина…

Москаль нагліє, але це не новина...

У Російській федерації велика біда: у Володі Пукіна та Льоші Мілєра (заступник Вована по Газпрому) закінчилися бажання. Хлопаки впали в депресію і не знають вже чого вчепитися. Бабла вдосталь, розкіш набридла, від осетрини та чорної ікри їх нудить, залишки грошей викинули у Чечню, щоб вони там тихо сиділи зі своїми новозбудованими гірськолижними здравницями. Опозицію зачухали так, що вона голову з болота боїться виставити (бо зразу напхають), народ в запої.

Нудяться хлопці. Скука.

Так Україна збоку! Треба ж хохлів пошугати. Флот вже поставили на узбережжі Чорного моря, українські міністерства обсадили «своїми», а українці все ж якось не хочуть здаватися.

Газом задушим – стара добра мулька. Українська влада, правда, теж дала маху, коли ще за пасічника Ющенка підписувала зобов’язання про фіксовану купівлю газу. Вляпалися тоді серйозно. Тепер треба-нетреба, а мусиш у Газпрому (читай у Пукіна) купляти паливо. Бо інакше вони будуть випендрюватися: або судами, або припиненням постачання. І тоді замерзнем.

Газ ми купляємо у них теж за цінами «узгодженими» – найвищими у світі.

Уже близько двох тижнів іде сутичка, що виникла у черговому газовому протистоянні. Газпром вимагає від НАК «Нафтогаз України» заплатити 7 млрд. доларів за некуплений газ (який згідно договору українці зобов’язані купити). Таких «пастанов» ще не знала міжнародна економічна співпраця: заплати за те, що ти не купив.

Також читайте:   Знову ця набридлива політична реклама

То вже як треба нанюхатися тих газових випарів, щоб таке загнути. А наш міністр енергетики пробує виправдовуватися, заявляти, що українська сторона з розумінням ставиться до ситуації і ці питання треба вирішувати у юридичній площині. Дурдом!

Чому наші можновладці не запитають москаля, що роблять його військовослужбовці на українських маяках – реальних стратегічних військово-господарських об’єктах нашої держави, на яких правах служиві Чорноморського флоту Росії дозволяють собі проводити без усяких узгоджень сухопутні військові навчання в Криму, чому Севастополь можуть патрулювати російські солдати і офіцери. (Уявіть собі патруль НАТО в Кракові…).

…Вживання терміну «наша влада» в Україні є абсурдним. Ми не маємо влади. Це блазні і сцикуни. Заради грошей готові вилизати усі дзюрки Пукіну.

…А мо залижуть до непрохідності і Вован стане інвалідом.

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 03.02.2013 пише:

    Відносно влади, цілком згоден з zars-ом, шаша влада – це нідстилка московії. І не думаю, що ми позбудемося скоро такого патронату. Првда, половина терміну, коли водили жидів по пустелі вже минув. Будемо чекати коли останній промосковський раб помре. Тоді можемо сподіватися, що нарешті УКРАЇНА стала незалежною. А поки що мусимо якось боротися зі “старшим” братом, бим го не вважев, як кажуть у нас на Західній

  2. Архіваріус 03.02.2013 пише:

    Україні!

  3. Архіваріус 03.02.2013 пише:

    Стався якийсь глюк у мене на компі, так що вибачайте. Слава Україні!

  4. Tiger 03.02.2013 пише:

    Архіваріус, цей брат ніякий не “старший”! Історично наше славне місто Київ старше за москву. Росія – величезний шмат лайна, від якого нам, українцям, смердить. 👿 Але ми зуміємо захиститися від цього московського сморіду. Слава Україні! Слава Нації!

  5. Tiger 03.02.2013 пише:

    Я вірю в тебе, Україно, що ти переможеш! А кацапстан нам взагалі не брат!

  6. Архіваріус 03.02.2013 пише:

    Tiger, Смерть ворогам!

  7. http://vk.com/club45540485 Вступай якщо не москаль…

  8. zars 03.02.2013 пише:

    Архіваріус пише:
    Стався якийсь глюк у мене на компі, так що вибачайте. Слава Україні!

    То комп так на москалів реагує, зденервовано…
    Героям Слава!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*