Падіння метеоритів в Росії (відео)

Метеоритний дощ

Чесно скажу, сьогодні на блозі Воробуса мали бути лише футбольні теми, бо вчора в Європі був знову ж таки великий футбольний день, але нещодавно почув по радіо екстрене повідомлення, тому одразу ж поцікавився деталями надзвичайної ситуації в Росії.

А такого там вже давно не було.

Що сталося, як вберегти себе від подібних НС, відео та багато іншого, про це та не тільки читайте далі.

Отак інколи люди жаліються що у них нема настрою, нема кохання, нема грошей, але це все нічого в порівнянні із вашим життям, бо сьогодні воно є, а завтра може не бути. Тому, треба насолоджуватися ним сповна.

А настрій з часом буде, кохання також знайдеться, а гроші можна зробити де лише можна. І не треба звертати увагу що одна робота престижна, а інша – ні.

До чого я це все веду?

«Це було як у фільмі “Армагеддон”, коли почався метеоритний дощ. Я вже подумала, все кінець світу! Люди, це так страшно! Особливо цей вибух! Він був настільки сильний! У мене просто немає слів!».

Саме такими словами охарактеризувала подію, яка відбулася сьогодні в Челябінську одна із мешканок.

Також читайте:   Про знайдений літак, цікавий тост та майбутні плани

Сьогодні зранку у Челябінській області неподалік міста Сатка ні з того, ні з сього у небі з’явився метеорит, потім почав стрімко падати і вибухнув. Вчені кажуть, що це був, так званий – метеоритний дощ.

Як наслідок, багато будинків залишилося без скла, пошкоджений цинковий завод у місті, багато людей звертаються за допомогою.

Кількість людей, які постраждали росте з кожною хвилиною. Востаннє по радіо чув, що вже близько 500 людей звернулися по допомогу. Єдине радує, що обійшлося без жертв.

Місцеві МНС-ки вже зараз досліджують наслідки метеоритного дощу і дивляться чи він бува не наробив ще більшого лиха. На допомогу вже направлена велика кількість повітряних сил.

Інформація в інтернеті зараз є різною. Одні джерела пишуть що у Челябінську зараз все у диму, інші що евакуйовують людей, ще що люди панікують і залишаються домівки. Одним словом – біда.

Насамкінець, пропоную переглянути відео, яке захопило популярністю весь інтернет. Що у ньому? Дивіться….

Як вберегтися від метеоритного дощу? Та ніяк, просто треба сподіватися що такого більше не повториться ніде у світі, і у нас зокрема.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. zars 18.02.2013 пише:

    Трохи не туди впав. …Де Кремль, а де Челябінськ!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*