Ресторан імпровізацій «Грушевський cinema jazz»

cinema jazz

Доброго дня, читачі блогу Воробуса, мене називають – Patron.

Сьогодні я хочу поділитися з вами, люди, своїми враженнями від Ресторану імпровізацій «Грушевський cinema jazz», який я нещодавно відвідав.

Розпочну із того, що сам ресторан знаходиться на проспекті Шевченка у приміщенні колишнього кінотеатру.

Цей заклад Patron вирішив відвідати, так як у ньому анонсувався досить цікавий романтичний французький фільм – “Париж-Манхетен”, який я і переглянув у приємній компанії.

Але повернемося до ресторану. Перше, що впало у вічі, це “домашній” інтер’єр закладу. Маю на увазі, що переступивши поріг ресторану, ви, як би, потрапляєте в маленький інший світ, у якому вам дуже комфортно і де абсолютно ніхто не заважає.

Дуже дивне і приємне було відчуття: здається і людей багато, всі про щось розмовляють, але я абсолютно нікого не помічав – мені було комфортно і затишно.

Столик у ресторані можна без проблем забронювати, ця послуга абсолютно безкоштовна і не потребує якихось обов’язкових витрат.

Кожного дня, ввечері, у верхньому залі, де і знаходиться кінотеатр, чарівна піаністка дарує відвідувачам закладу приємну музику. А у нижньому залі кожного дня відбуваються джазові імпровізації, а на вихідних – концерти відомих українських колективів, в основному, – рок і джазової стилістики. На сам музичний вечір я не потрапив, так як дивився фільм, але, звісно що спустився у нижній зал, подивитись що і як: інтер’єр мені сподобався, якось обов’язково виберусь на концерт.

Також читайте:   Як відпочивати, щоб відпочити?

Щодо кіно, сеанси так само відбуваються кожного дня ввечері, в основному показують старі фільми, але раз в місяць відбуваються прем’єри нових фільмів. Дивитися дуже комфортно і зручно – великий екран дарує голосний звук і чітке зображення. Але не знаю, як в інші дні, можливо нам не пощастило, але більшість людей фільм не дивилися , а розмовляли, причому часто дуже голосно. Ситуацію врятував дійсно чіткий звук, який було чути навіть з поміж голосних розмов, але, звісно, що, час від часу, фрази героїв (а діалоги були дійсно цікаві) не було чути.

Підсумовуючи, раджу всім відвідати досить хороший ресторан з оригінальною специфікою, а головне – з, справді, затишною атмосферою.

Висловлюю подяку пану Patronу за такий цікавий допис для нашого блогу.

Автор статті: patron.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*