Цирк та й годі або Воробусу знову не хотіли продати алкоголь - Блог про Львів

Цирк та й годі або Воробусу знову не хотіли продати алкоголь

Дістали із своїми законами

Вихідні минули і вже сьогодні, 4 лютого розпочався черговий робочий тиждень, а з ним і трудові будні. Робота, роботою, а відлуння вихідних ще відчувається. Ваш автор ще досі досипає і напевно прийду в себе вже аж завтра.

Але, незважаючи на сонливість, розповім вам цікаву історію, яка в чергове зі мною повторилася.

Справа у тому, що у суботу ввечері вашому автору треба було йти на день народження до дуже хорошого приятеля. Як годиться, треба ж з чимось йти на свято, тому я вирішив зайти у найближчий супермаркет, а це «Вопак» і купити імениннику коньячку.

Зайшов в алкогольний відділ, взяв пляшчину, підходжу до каси, кажу що дайте мені ще кульочок і хочу вже розраховуватися. І тут чую у відповідь слова касирши, цитую: «Я не можу вам продати алкоголь бо вам нема 18-ти років». Воробус отетерів.

Переді мною сиділа дівчинка, якій ще і 20-ти років нема, а ще каже що я молодший за мене. На моє запитання скільки вона дасть мені років, вона відповіла що не більше 17-ти.

Так, гумор я завжди розумію, але в цей вечір у мене його явно не було. Причина? Ваш автор вже круто запізнювався на день народження, футбол програв, тому жартувати мені не було коли.

Що ви думаєте я почав робити? А я почав нагло сваритися. Це вже втретє на моїй пам’яті ця дівчинка не хоче мені продати то пиво, то вино, на цей раз коньяк.

Також читайте:   Кого краще тримати: кота чи собаку?

Невже по моєму лицю не помітно що мені є вже не те що 18-ть, а цілих 25-ть? Плюс, до того всього я ще не поголений був. Особисто Воробус коли дивиться на людину, то одразу ж може сказати що дівчині вже за 30-ть, а цій ще 20-ть нема.

Одним словом вона нарвалася і я почав сильно сваритися. Звісно що відвідувачі у супермаркеті звернули увагу на мене, одна жіночка навіть сказала що ви не зліться, вам повинно бути приємно що ви так молодо виглядаєте.

Приємно, то приємно, але мені явно не гоже буде прийти із двогодинним запізненням на день народження, а тут ще і паспорт прийдеться йти брати додому.

Касир зрозуміла що краще вже продати алкоголь чим щось мені доказувати, але я їй пообіцяв що наступного разу якщо ще колись сюди прийду, то принесу їй всі документи.

Зараз от сиджу і думаю що як мене дістали ті всі правила. То до 22 години купити пиво не можна, то в громадському місці посидіти не можна із тим же вином, то тепер ще понабирають на роботу в супермаркети людей, які дітей від дорослих відрізнити не можуть.

Якийсь цирк на дроті, а не життя… Що ще придумають наступним часом?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. олейко 04.02.2013 пише:

    Настав час охрєнітельних історій. :facepalm:

  2. orest_lv 04.02.2013 пише:

    … та ти тішся, то паненка на касі до тебе клини била, шось хотіла, а ти зразу в нерви 😀

  3. Я Б ПОДУМАВ ЩО ВОРОБУСУ 23

  4. Архіваріус 04.02.2013 пише:

    Воробусе, у кожному супермаркеті є книга скарг та пропозицій. Тобі не потрібно було сваритися, а просто піти та написати там скаргу. Це діє набагато краще ніж сварка. Після твого відгуку в цій книзі всі касири будуть тебе знати не тільки по почерку але ще й твою зовнішність запам’ятають. 😀

  5. zars 04.02.2013 пише:

    Воробусу таку книгу давати не можна. Він там цілі пости понаписує… 8)

  6. Tiger 04.02.2013 пише:

    Архіваріус, повністю підтримую :hello:

  7. Ром@н 06.02.2013 пише:

    Архіваріус, :hello: Ту книгу таки хтось читає? бачили?

  8. “а ще каже
    що я молодший за мене.” Воробус п’яний.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*