Воробус повертається на студентську лігу з футзалу

Воробус-студент

Останнім часом часто задають мені запитання чому від Воробуса нема публікацій щодо участі моєї команди «Курсанти» на студентській лізі. Так от, відповідаю, команда із-за фінансових і не тільки негараздів вирішила знятися із чемпіонату.

Шкода звісно, але нічого поганого не сталося, таке життя. Треба знову ж таки шукати команду для Воробуса. Хоча, я би не сказав що аж ніде таки не граю.

Але, схоже, що студентська ліга таки не обійдеться без Воробуса і без його публікацій про свої поєдинки. Буквально вчора вашому автору надійшла пропозиція від команди «ЛДУВС team» виступати за цю команду.

Воробус довго не думав і таки вирішив пограти за цю команду, дебют вже не за горами.

Вже сьогодні, 23 лютого, я сподіваюся, маю зіграти два прем’єрні поєдинки.

Перший проти добре знайомої мені команди «Morocco». Ця гра розпочнеться у залі Львівської комерційної академії о 16 годині 20 хвилин.

Другий же матч буде проти команди «Semperfidelis». І цей поєдинок розпочнеться о 18 годині 05 хвилин.

Ігри обіцяють бути цікавими, бо до завершення студентської ліги залишилося якихось чотири тури.

Що можна сказати про мою команду? Ще колись, коли ще грали «Курсанти» нам доводилося грати проти них. Тоді, «ЛДУВС team» були сильнішими із рахунком 4-1, хоча по ходу гри ми перемагали навіть 1-0.

Також читайте:   У першому поєдинку Кубка України «Галицька здоба» поступилася «Сухій Балці»

Тепер про сьогоднішніх суперників.

«Morocco». Команду цю добре знаю, багато із людей знаю особисто, але я чув вони підсилилися нещодавно ще одним цікавим гравцем. Що це за гравець – не знаю, але сьогодні будемо знайомитися.

«Semperfidelis» теж не погана команда, багато гравців виступає за команду «Княжий ринок», яка у Львові дає відсіч всім аматорським командам міста. Почали лігу вони не дуже то і вдало, але з часом набрали ходу і тепер реально претендують на медалі чемпіонату.

Тепер кілька слів про те, в якій формі перебуває автор блогу. Сьогодні у другій лізі аматорського футзалу у нас «вікно», тому на ігри студентів вперше я прийду «свіжим», тому є що доводити перш за все собі і командам-суперникам, що мене ще зарано списувати із великого футзалу.

Травм начебто нема, тому, сподіваюся сьогодні все минеться без ексцесів, а то минулих разів то ніс розбив, то губу, то ще щось. Одним словом, має бути цікаво.

І, як завжди, про всі перипетії, які будуть відбуватися у сьогоднішній день із вашим автором і його новою командою «ЛДУВС team» читайте у наступних статтях на блозі Воробуса.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*