Всесвітній конкурс блогерів. Воробус у фаворитах - Блог про Львів

Всесвітній конкурс блогерів. Воробус у фаворитах

Всесвітній конкурс блогерів

Інтернет увійшов у наше життя як картопля, сало, пиво, пральна машинка, громадський транспорт… Ми, справді, не можемо існувати без цієї всесвітньої інформаційної мережі. Тільки завдяки Інтернету швидкість (а основне обсяг) передачі інформації зріс врази.

Одним із різновидів інтернет-комунікації між людьми стали особисті (авторські) блоги. Це явище можна сміливо назвати найбільш вільним і незаангажованим від суспільно-політичних процесів, що відбуваються у світі. Справжні блогери довели свою незалежність (є, правда продажні псевдоблогери) у судження, подачі інформації, аналізі та синтезі подій і явищ.

Основний блогерський загал формує свою аудиторію шляхом подання тематичної інформації. Є блоги мистецькі, інформаційно-політичні, наукові, спортивні… і ще багато-багато чого різного.

Є блог Воробуса. Це один із феноменів у цьому напрямку. Бо він про все. І з шаною до Львова. Унікальність цього інтернет-ресурсу в тому, що такий собі хлопака на ймення Ігорко сам того не розуміючи створив особистий щоденник в переплетенні із суспільними, цивілізаційними процесами Вселенної. Воробус вітає будь-яку можливість висловитися суспільству у своєму щоденнику. Це, звичайно, надає ще більших бонусів у загальному процесі передачі інформації.

Важливим аспектом Блогу Воробуса є його українська складова. Якісних україномовних авторських блогів є мало. Тому подібна справа є важливою, патріотичною, потрібною і перспективною.

Перспективи є. Думаю, що, наприклад, з одруженням Воробуса ми зможемо спостерігати нову, якісну аналітику про сімейне життя, філософські роздуми на зразок: «Чи є життя після шлюбу?» або «Чому після одруження пиво стало смачнішим?», стопроцентно з’явиться цикл статей з критики Камасутри та соціальних служб нашої держави.

Також читайте:   Додаток від Microsoft дав Воробусу 36-ть років

Воробус гравець. Він не може жити без спорту та різних конкурсів. Його блог був переможцем не одного змагання.

Є ПРОПОЗИЦІЯ.

У світі існує щорічний міжнародний конкурс блогерів The BOBs (Best of the Blogs). Заснований він медіа-групою Detsche Welle у 2004 році. До цьогорічного конкурсу приймались до участі у змаганнях блоги на 11 мовах світу. Українці могли подати заявку лише, коли блог був російськомовним.

Цього року додали ще три мови. Серед них українська. Це велика перемога україномовних блогерів. Українська стала офіційною мовою найпрестижнішого конкуру світових особистих інтернет-ресурсів.

Впевнений, що Блог Воробуса теж зробив багато для визнання нашої мови офіційною мовою Інтернету!

Прийому пропозицій починається СЬОГОДНІ (6 лютого) і триває до 6 березня 2013 року. Відкрите голосування за фіналістів конкурсу – з 3 квітня по 7 травня. Щодоби можна буде віддати один голос в кожній номінації.

Остаточний перелік усіх переможців – за версіями журі та користувачів – буде оприлюднено 7 травня 2013 року на сайті The Bobs. Переможці конкурсу будуть запрошені на церемонію нагородження, яка відбудеться 18 червня 2013 року під час медіа конференції Deutsche Welle Global Media Forum у Бонні.

Залишилося дуже мало – взяти участь у конкурсі і перемогти. Стати першим українським (україномовним) переможцем у цьому проекті.

Це потрібно усім нам! Це потрібно Україні!

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Vorobus 06.02.2013 пише:

    Будьте реалістами

  2. zars 06.02.2013 пише:

    Казав колись таваріщь Бєрія:”Попитка – нє питка…” 😉

  3. Архіваріус 06.02.2013 пише:

    Воробусе, вперед до перемоги! У тебе все вийде, а ми з zars-ом складемо тобі компанію при поїздці до Бонна. 😀

  4. zars 26.02.2013 пише:

    Воробус має перемогти!
    http://blogs.pravda.com.ua/authors/nayem/512ca39b46700/

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*