Як позбутися алкогольної залежності - Блог про Львів

Як позбутися алкогольної залежності

Алкогольна залежніть

Часто мені задають запитання чому я так багато пишу публікацій на тему алкоголю. І навіть деколи люди підозрюють Воробуса у тому що я маю таку собі залежність.

Відповідаю, залежності у мене нема, а випити багато хто з людей любить. Як казав мені мій знайомий, цитую: «Та хто тепер не вживає спиртні напої?» З одного боку він правий, бо навіть робочі колективи стають продуктивнішими після корпоративів. А з іншого – яким би не був алкоголь, але це зло і з ним треба боротися.

Не люблю коли люди починають один одного вчити, що ти роби то, а не роби то, але у випадку з алкоголем треба завжди помагати людям, які стають залежними від спиртного. Запам’ятайте, людина яка «підсіла» на алкоголь ніколи не визнає що вона має проблеми.

Він раз випив, другий, третій, десятий, а тоді просто хочеться пити і пити щодня.

Як визначити чи ти залежний від алкоголю чи ні?

Все просто, тут особливих формул не треба. Людина, яка після п’янки на другий день мучиться і в серйоз каже що треба більше не пиячити – не є залежною від алкоголю. А коли наступного дня з нею все нормально і вона знову п’є – вважайте що ця людина має проблеми.

А що відбувається потім ви всі прекрасно розумієте. Руйнується здоров’я, сім’ї, діти залишаються без повноцінних батьків і так далі. Ти людям толкуєш що не пий, не гноби свого здоров’я, а вони далі п’ють.

Також читайте:   Алергія: способи лікування та препарати

Я часто спілкуюся із різними людьми, вони мені розповідають історії і дуже прикро розуміти те, що багато проблемних ситуацій виникає на фоні алкоголізму. Тут найголовніше щоб випадок не перейшов у закономірність.

Як позбутися залежності?

Якщо ви не захочете цього самі зробити, то вам ніхто не допоможе. Ні батьки, ні родичі, ні друзі, ніхто…

Від чого виникають п’янки? Від поганої компанії, вулиці і так далі. Кажуть що в ранньому віці одружуватися не треба, бо навіщо вам ці всі обов’язки так рано. А я скажу правильно кажуть, коли в людини є сім’я, то вона вже більше відповідальніше ставиться до життя, знає що її чекають вдома дорогі люди і так далі.

Щоб позбутися алкогольної залежності треба можливо навіть піти на радикальні речі, такі як вийти із поганої компанії, змінити місце проживання і так далі.

Якщо і це не допомагає, то треба звертатися до фахівців щоб лікували від алкоголізму.

Задумайтеся перед тим як вживати алкоголь, бо сьогодні ви здорові, а завтра вже може бути не так.

Бережіть себе!!!

Фото: econom-apteka.kiev.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Max 18.02.2013 пише:

    Мене теж такі роздуми з бодуна мучать, але коли довго не вживаю, то якось і забувається про все це. Воробусе, в тебе бодун? :mrgreen:
    Якщо відслідкувати частоту постів про це, то висновок напрошується 😆

  2. Vorobus 18.02.2013 пише:

    Max, будуняра :facepalm: :rolleyes: :rolleyes:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*