Яким транспортом найкраще добиратися в смт. Славське на лижі? - Блог про Львів

Яким транспортом найкраще добиратися в смт. Славське на лижі?

Лижі

Багато людей мені часто здають питання, а як же найкраще добиратися до смт. Славське щоб покататися згодом на лижах. Відпочивальників найбільше цікавить те, як це зробити у найкоротші терміни.

У сьогоднішній статті я про це і розповім.

Отже, методів доїзду є багато, але Воробус переважно їздить наступним чином:

Зранку приблизно біля 8 години з головного вокзалу їде поїзд Львів-Мукачево. Чим він мені подобається, так це тим, що не зупиняється на кожній зупинці, а перше зупинка після Львова – Стрий. Сів і спиш годину часу – це точно.

Їхати до смт. Славське близько двох годин і проїзд у найдешевшому класі коштує 18 гривень. А далі все по звичайному сценарію – прокат лиж, бобік, 20 гривень з людини і ви вже біля бугельних підйомників або ж біля центру.

А ось назад добиратися до Львова значно важче. На маршрутки важко розраховувати, бо у лижний сезон людей дуже багато, тому якби вам цього не хотілося треба їхати залізницею. Щодо міжміських поїздів, то точної інформації не маю, а ось ми часто їздимо двома способами:

1. Поїздом Мукачево – Львів, який їде з смт. Славське приблизно біля 8 години вечора. Це варіант для тих людей, які мають велику компанію, є час щоб посидіти попити пивка чи вина у барі, бо підйомники перестають працювати о 17 годині, тому до поїзда час є.

Також читайте:   Про весілля, водне поло та якщо щось гризе

2. Поїздом Мукачево – Стрий, а потім вже маршрутками до Львова.

Поїзд Мукачево-Стрий зі Славська відправляється близько 6 години вечора, приблизно 19-15 він вже у Стрию, а там вже треба шукати маршрутку, яка довезе вас до Львова. Людей там також багато і саме таким чином добирається не одна людина.

Цього разу нам пощастило що ми натрапили на приватного перевізника, який взяв приблизно людей 20-ть у свій бус і без зупинок за 18 гривень повіз до Львова. Умови проїзду, звісно, що не супер, але їхати можна. Я вже до таких випробувань звик.

Приблизно 9 година ми вже були у Львові, а якщо би їхали поїздом Мукачево – Львів, то були би в місті десь приблизно година 10 вечора.

Тому, вибір за вами.

Ну, а найкращий варіант їзди – це власним транспортом. Виїхали вночі, приїхали, нормально взяли лижі у прокат, переодягнулися, назад поїхали, все як книжка пише.

Не знаю чи власний транспорт зможе доставити вас на саму гору, але до Славська вас довезе, а там вже можна використати ті ж бобіки щоб піднятися на гору Тростян.

Нехай щастить… Їдьте на лижі, поки сезон ще не завершився…..

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. VIK 26.02.2013 пише:

    Єдиний раз ми виїхали до центрального підйомника Тростяна разом з Андрієм та Тарасом на власному легковому транспорті Андрія з переднім приводом (не УАЗ) – ото була жесть див. http://igrasuper.ru/225.html

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*