Zars порушив закон - Блог про Львів

Zars порушив закон

zars порушив закон про куріння

Для нормального суспільства основою життя громадянина є закон. Для нормального громадянина крім законів держави є закони моральні. Моральна поведінка, у більшості випадків, традиційно формується на релігійних принципах. Це в ідеалі. Але кажуть філософи, що навіть накреслене циркулем на папері коло не є ідеальним.

Закони порушуються. Думаю, що не має людини на Земній кулі, яка б не порушила закон. Від перебігання дороги на червоне світло до найжахливіших речей, пов’язаних із насиллям чи вбивствами – нажаль, це суспільні реалії. Тому у кожній державі існують правоохоронні органи, каральні відомства, які мають функції так званого «стримуючого фактора» задля суспільного спокою.

Тепер нескромно, про себе.

Учора zars з кумом після тяжкого і напруженого робочого дня зайшли до одного із центрових львівських ресторанчиків посидіти під добре віскі. Ресторан цей справді можна назвати «козирним»: швейцар у формі із напуцованими ґудзиками, офіціанти (до речі, виключно чоловіки, як це вимагає ресторанний етикет) в однакових білих сорочках при краватках-метеликах з фартухами, розкішний інтер’р, смачна кухня й «космічна» (навіть не «захмарна») цінова політика на страви.

Автор цих рядків – курець. Рідко палю у закладах харчування. Але за якоюсь рефлекторною звичкою попросив принести попільничку. Без усяких претензій разом із приборами під зроблене замовлення посудину для попелу і недопалків принесли. До слова, наше замовлення викликало в очах персоналу велику повагу і «піїтєт». Посиділи ми добряче. Випалили ми всього по сигареті. Ніхто зауважень не зробив і навіть поміняли попільничку.

Також читайте:   Театрали від політики: українські реалії за Фрейдом

У час перебування у ресторані ми з кумом звернули увагу на прихід наряду міліції. Їх не дуже хотів впускати швейцар. Після кількох фраз адміністратора вони покинули заклад. При чому, було зрозуміло, що виставили тих молодих хлопців строкової служби органів правопорядку досить тихо, але некоректно. І вони пішли з миром.

Пізніше, ми дізналися, що хтось із зденервованих відвідувачів-борців за правду викликав наряд через наше паління. До нас менти не дійшли. Отак. Які ми понтові. Zars з кумом круті (!), бо бабло кидають, тому їх оберігають.

Ми порушили закон моралі, завдали незручностей іншим відвідувачам. Ресторан і ми порушили Закон України «Про заборону куріння» від 16 грудня 2012 року та ще кілька законів, типу Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення окремих положень про обмеження місць куріння тютюнових виробів» та інші. Нам за це чемно подякували, мільтох вигнали, запросили заходити ще.

…І як не любити тебе, Україно!

Висновок: доки міліція і суди з іншими спецнавороченими службами будуть боятися грошових мішків, чиновників, бандитів – доти простий офіціант буде отримувати задоволення від «посилання» простого юного сержанта чи солдата-правоохоронця під три чорти.

Маєм ми Україну. Але не маємо ДЕРЖАВИ. …І zars теж у тому винен.

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 01.02.2013 пише:

    Владимирский централ, ветер северный… 😀

  2. Архіваріус 01.02.2013 пише:

    zars пише – “Маєм ми Україну. Але не маємо ДЕРЖАВИ. …І zars теж у тому винен”.
    Ганьба та зневага порушникові закону. Через таких як zars не маємо справжньої держави. 👿

  3. zars 01.02.2013 пише:

    😥

  4. Max 01.02.2013 пише:

    Я теж інколи пісяю у невідведених місцях в місці, але цим не хвалюсь і не пишу в блог.

  5. Вертоліт 01.02.2013 пише:

    Max, відкрий душу напиши про це і тобі стане лекше 😆

  6. Tiger 01.02.2013 пише:

    Порушувати закони не можна! Беззаконня – для країн “третього світу”! 👿

  7. Пилип Арсенійович 02.02.2013 пише:

    починати треба із себе, як тобі не соромно, zars? 👿 👿 👿 👿

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*