Чи є шанси в України перемогти Польщу? - Блог про Львів

Чи є шанси в України перемогти Польщу?

Вперед, Україна

Вчора йшов додому з колегою, то він мене запитав а чи бува я не хочу сходити з ним на футбол в ці вихідні. Звісно що я здивувався на який то такий футбол, на що він мені відповів що на матч за участю львівських Карпат.

Довго прийшлося йому пояснювати що футбол буде аж через тиждень, бо зараз всі національні чемпіонати взяли паузу у зв’язку із матчами національних збірних у відборі до чемпіонату світу-2014 року, який відбудеться на полях Бразилії.

Збірна України поки що також ще претендує на одну із путівок, але шанси, як відомо, є на даний момент дуже мінімальними. Після прикрої нічиєї з Молдовою та поразки від Чорногорії, в активі українців всього лише 3 залікових пункти.

Мало? Звісно що так, в тієї ж Англії, яка йде на другому місці цілих 8 очок, а в першої Чорногорії – 10 залікових пунктів.

Але, попереду ще 7 матчів і все може бути. Головне більше не втрачати очки.

Найближче випробування на команда Фоменка очікує вже цієї п’ятниці у Польщі, де Україна зіграє із місцевою збірною. Поляки зараз мають у своєму активі 5-ть очок і також в них ситуація не з найкращих. Тому, так мені здається поєдинок обіцяє бути дуже і дуже бойовим.

В якій формі підходить до цієї гри Україна? Чи є шанси у нас здобути перемогу і який прогноз від Воробуса?

Також читайте:   Євро-2022 (U-19). Основний раунд. Результати матчів третього ігрового дня

Чесно скажу, важко сказати як зараз грає Україна. Так, в лютому наша збірна у товариському поєдинку перемогла збірну Норвегії, але при всій повазі до суперника таку команду треба було перемагати, що Україна і зробила.

Поляки від Норвегії набагато сильніші і вдома вони можуть перемогти будь-якого суперника. Найбільше побоювання викликає їхній форвард – Левандовськи, який грає за німецьку Борусссію. Шахтарю він вже приніс клопотів, а що буде в п’ятницю?

В нашої команди наче всі здорові, єдине кого не буде так це Коноплянки, який ще досі не відновився після травми.

Але, тут питання не в Євгені. Ні для кого не секрет, що наша команда зараз переживає кризові часи. Старожили команди завершили кар’єру і треба час щоб з’явилися нові лідери і команда заграла так як, скажімо, на чемпіонаті світу-2006 року.

Не вистачає Шевченка, Вороніна. Ці футболісти були лідерами команди.

Якби там не було, будемо вболівати в п’ятницю за нашу збірну і бажаємо їй лише перемоги.

Щодо, традиційного, мого прогнозу на цю гру, то, все-таки, я ставлю на рахунок 1-1.

А як буде насправді, час покаже… До речі, початок гри о 21 годині 45 хвилин.

Фото: dt.ua/a>.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*