Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:2 Чорноморець (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:2 Чорноморець (відео)

Гол Худоб'яка не допоміг

У 20-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із Одеси – команду Чорноморець.

На жаль, для львівських фанатів футболу, гра завершилася перемогою гостей із півдня України із рахунком 2-1.

Львівський вболівальник скучив за футболом і це підтверджує той факт, що сьогодні на гру улюбленої команди прийшло достатньо таки багато вболівальників навіть незважаючи на те, що на вулиці зараз явно не тепла погода.

Шкода лише що місцеві улюбленці не віддячили їх за це перемогою, але гру вони показали гідну.

Розпочали поєдинок Карпати невдало і якби фарт був більше на боці Чорноморця, то вже би в дебюті вони повели у рахунку, але львівську команду підстрахувала штанга. Поступово Карпати вирівняли гру і вже раз за разом почали створювати моменти біля воріт свого суперника, але то захисники, то воротар гостей були на висоті.

А під кінець першої 45-ти хвилинки гравець Чорноморця Політило ледве не вивів свою команду вперед, але виручив кіпер Карпат – Богатінов.

З нулями на табло команди і пішли на відпочинок.

А ось що, а друга половина зустрічі запам’ятається надовго людям, які дивилися гру. Багато моментів, голи, порушення, нерви, жовті картки – все це було.

Але, відкрили першими рахунок господарі поля.

50 хвилина – Кенія вдало пройшов по флангу, прострілив на Худоб’яка й Ігор вдало пробив із-за меж штрафної. Гол видався на славу.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Динамо 3:1 Генгам (відео)

Довго «карпатівці» не були попереду, бо вже через десять хвилин Бурдужан вдало пробив між ніг кіперу Карпат після обрізки львівського захисту.

А на 71 хвилині Френк Джа Джедже і взагалі змусив замовкнути львівських фанів. Знову ж таки зразкова контратака, м’яч потрапляє до легіонера Чорноморця і йому нічого не заважало влучити вже у порожній кут воріт Карпат.

Чи могли львівські футболісти відігратися? Могли і не раз, але напевно футбольний Бог був у цей день не на нашій стороні.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Чорноморця із рахунком 2-1, що дозволяє цій команді набрати чергові три очки. І зараз ця команда із 36-ма очками займає 5-е місце у турнірній таблиці.

Карпати ж із 22-ома заліковими пунктами так і залишилися на 13-ому місці у турнірній таблиці.

Наступний, 21-й тур чемпіонату відбудеться вже за тиждень, а саме 15-18 березня. Львівські Карпати свій поєдинок цього туру зіграють в п’ятницю 15 березня. Суперник – остання команда першості запорізький Металург.

Початок цієї гри о 19 годині за київським часом і пряму трансляцію гри можна буде переглянути на телеканалі «Футбол».

Вперед, Карпати до перемоги!!!

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у сьогоднішньому поєдинку:

Фото: fckarpaty.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. orest_lv 10.03.2013 пише:

    … а ящ о казав (див. коментарі до матеріалу про тренувальний збір Карпат) !!! … тільки трохи сильніший суперник – все зливайте воду … тільки наївні фани можуть вірити у перспективи Карпат за нинішнього їх стану !!! 👿

  2. Архіваріус 10.03.2013 пише:

    orest_lv пише:
    … а ящ о казав (див. коментарі до матеріалу про тренувальний збір Карпат) !!! … тільки трохи сильніший суперник – все зливайте воду … тільки наївні фани можуть вірити у перспективи Карпат за нинішнього їх стану !!! :evil:

    Те, що ти сказав, ще не істина. Поглянь на дно склянки, можливо тобі вдасться її побачити… :mrgreen: А Карпати стоять, і будуть стояти на своєму місці, незалежно від твого настрою. 🙂

  3. zars 11.03.2013 пише:

    Будуть стояти на 14-му місці 😛

  4. Архіваріус 11.03.2013 пише:

    zars пише:
    Будуть стояти на 14-му місці :P

    Не дуже пристойне, але все ж таки місце. Дає можливість знаходитися у вищій лізі. 😮

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*