Футбол. Ліга Чемпіонів. Барселона 4:0 Мілан (пацієнт таки живий)+ відео - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Барселона 4:0 Мілан (пацієнт таки живий)+ відео

Мессі повертається

Вчора в Європі знову ж таки був великий футбольний день, проходили ще два матчі-відповіді футбольної Ліги чемпіонів.

В одному з них турецький Галатасарай після домашніх 1-1 на виїзді переміг німецьке Шальке із рахунком 3-2 і тим самим завоював путівку у чвертьфінал.

Але, безперечно, центральним поєдинком цього ігрового дня був двобій між Барселоною та Міланом.

Після того як Мілан вдома переміг по всі статтях іспанців із рахунком 2-0 багато хто із фахівців вже списав Барселону із числа цьогорічних фаворитів сезону. Матч-відповідь мав показати чи дійсно це так.

Як завершився поєдинок-відповідь, які шанси у Барселони виграти Лігу чемпіонів та багато іншого читайте далі.

Чесно вам скажу, Воробус не вірив що Барселона пройде у наступний раунд змагань. Чому? Причин було багато, а саме відсутність тренера, погані результати команди в останніх поєдинках та факт, що іспанці майже у кожному поєдинку пропускають.

А гол для Мілана міг стати визначальним у цьому двобої.

Розпочалася гра без розвідки. Вже з перших хвилин іспанці полетіли всією командою на ворота італійської команди і результат не заставив довго чекати.

5 хвилина – удар Мессі і вже 1-0.

Після голу «каталонці» не збавили обертів, а навпаки нарощували свою перевагу із кожною хвилиною. То захисники, то кіпер Мілана працювали у поті чола. Але, гол забити так і не вдавалося господарям поля.

Також читайте:   Футбол. Ліга чемпіонів. Динамо Загреб 1:1 Динамо Київ (відео)

А під кінець першого тайму, на мою думку, відбувся ключовий епізод всієї гри. Справа у тому, що гравця Мілана Ньянга вивели оди-на-один із кіпером Барселони, він обвів воротаря, пробив і влучив у штангу. А забий гол і все могло в цьому матчі вирішитися.

А так, за кілька хвилин невгамовний Мессі знову ж таки чудовим ударом із-за штрафної робить рахунок 2-0 на користь Барселони.

Саме за такого рахунку і завершився перший тайм поєдинку.

Початок другої половини зустрічі став і взагалі шоковим для гостей з Італії.

55 хвилина – Вілью вивели на ворота Мілану і Давід чудовим обвідним ударом робить рахунок 3-0 на користь Барселони. А це означає, що вже «каталонці» проходять у наступний раунд змагань.

Мілан кинувся вперед великими силами, але Барселона в цей вечір не дала їм жодних шансів. Вони почали тримати м’яч і єдине що залишалося гравцям з Італії – це фолити.

А на доданих до основного часу хвилинах Альба і взагалі декласував Мілан.

4-0 і це означає, що Барселона повертається…. Пацієнт таки живий….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*