Футбол. Польща 1:3 Україна (відео) - Блог про Львів

Футбол. Польща 1:3 Україна (відео)

Браво, Фоменко

Безперечно, вчора у цілому світі був великий футбольний день. Ні, не проходили матчі чергового раунду єврокубків, а все простіше – грали національні збірні, які змагаються за вихід на чемпіонат світу, який відбудеться у 2014 році в Бразилії.

Після невдалого старту нашої збірної виїзна гра із поляками була ключовою. Якщо б підопічні Фоменка би програли у цій грі, то з мріями потрапити на чемпіонат світу можна було би розпрощатися.

Чесно скажу, з ким не розмовляв перед поєдинком всі як один казали що буде вболівати за Україну, але скоріш за все наші хлопці програють. Поляки дуже потужно грають в себе вдома, плюс мають у своєму активі дуже хороших гравців, чого вартує лише форвард Боруссії – Левандовськи.

Але, всі побоювання за результат розтанули вже на 7 хвилині поєдинку. Справа у тому що до цього часу Україна забила у ворота поляків два голи без відповіді чим змусила замовкнути стадіон у Варшаві.

2 хвилина – ледь розпочався поєдинок як Андрій Ярмоленко своїм коронним фінтом змістився з правого флангу, підложив шкіряного під ліву і ногу і дуже влучно пробив. Кіпер поляків допомогти не зумів.

А 7 хвилині вже чудовий удар в один дотик вдався Олегу Гусєву. Два удари – два голи оце так початок гри.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія поступається Продексіму (відео)

Десь всередині тайму господарі поля прийшли у себе і просто таки «завезли» нашу оборону. І, чесно, якби наші суперники були більш влучнішими, то легко могли би зрівняти рахунок у матчі, а то і вийти вперед.

Один гол вони таки забили. 18 хвилина – чудова атака Польщі і Піщек точно б’є у даром в кут

Ну, а коли вже всі були подумками у роздягальні українці знову провели разючу атаку. 45 хвилина – Гусєв, Ярмоленко, Зозуля і Роман просто таки вколочує шкіряного у сітку воріт кіпера поляків – Боруца.

Від цього шоку польська збірна ще не могла відійти ще довгий час і у другому таймі, в якому голів команди більше не забивали. Хоча, моменти були, чого вартують удари у нас Ярмоленка, а у них – Обраньяка.

Але, на висоті були кіпери обох команд.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу України з рахунком 3-1, що робить тепер наші шанси на вихід з групи значно кращими. Єдине що зараз треба, так це не втрачати очки із слабшими командами. Найближчий суперник, нагадаю, Молдова, яку ми будемо приймати 26 березня в Одесі.

Вперед, Україно, до перемоги!!!

Насамкінець, пропоную ще раз згадати вчорашній поєдинок і переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку:

Фото: tsn.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*