Футзал. Чемпіонат України. Кардинал-Рівне 6:3 Енергія (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Кардинал-Рівне 6:3 Енергія (відео)

Енергія програє Кардиналу

У 22-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на виїзді зустрічалася із командою із Рівного – «Кардинал-Рівне».

На жаль, для львівських вболівальників футзалу, гра завершилася перемогою команди-суперника із рахунком 3-6.

Енергію штормить і то так добряче. Після поразки у минулому турі від команди Єнакієвець «енергетики» їхали у Рівне з метою будь-що реабілітуватися перед своїми вболівальниками, яких, до речі, на гру приїхало достатньо таки багато.

Забігаючи наперед скажу, що реабілітації так і не вийшло, а «Кардинал-Рівне» здобув свою першу перемогу в історії над Енергією.

Розпочала поєдинок Енергія дуже невдало, вже на першій хвилині гравець господарів Сергій Піддубний вивів свою команду вперед. А до 14 хвилини на табло горіли загрозливі 4-0 на користь команди із міста Рівне.

І якщо у матчі із Спортлідером гандикап у голах вдалося відіграти, то у матчі із Кардиналом цього зробити не вдалося.

Прокинулася Енергія від шоку лише на початку другого тайму, коли їхній тренер почав задіювати гру із п’ятим польовим гравцем. Буквально за дві хвилини Овсянников та Макаєв зробили рахунок 4-2. Розвинути б успіх, але цього зробити не вдалося, натомість Енергія пропустила ще раз.

Це Юрій Когут вдало пробив у ворота, які захищав в ці хвилини в Енергії – Дмитро Бондар.

Також читайте:   Футзал. Гранд ліга Львова. "Галицька Здоба" - "Нові імена". Анонс

Знову ж таки Павленко скорочує різницю в рахунку до двох голів, але крапку у зустрічі ставить інший Бондар – на цей раз Олександр, який грає за Кардинал.

Взагалі все по грі. Енергія вже другу гру поспіль провалює і я так думаю в них є проблеми з мотивацією. Все-таки, якби чемпіонат був без системи плей-офф команди грали би зовсім по-іншому. А так, можна просто перевести подих перед відповідальними матчами.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу команди «Кардинал-Рівне» із рахунком 6-3, що дозволило команді із Рівне зберегти шанси на потрапляння у фінальну четвірку, яка продовжить змагання за медалі чемпіонату.

Енергія ж не набирає жодного очка і з 34-а очками в активі і на далі залишається на третьому місці в турнірній таблиці.

До речі, в інших матчах цього туру були зафіксовані наступні результати:

ЛТК 3:4 Ураган
Єнакієвець 6:2 Спортлідер+

Наступний, 23-й тур чемпіонату відбудеться найближчої суботи, а саме 16 березня. Львівська Енергія у цей день на своєму майданчику буде приймати гостей із Луганська – команду «ЛТК». Можна не сумніватися, ця гра буде дуже бойовою.

Бажаємо перемоги Енергії, а поки що насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*