Футзал. Друга ліга. V.M.X. 3:12 Галіо-2 (Команда Воробуса зазнає повного фіаско) - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга. V.M.X. 3:12 Галіо-2 (Команда Воробуса зазнає повного фіаско)

V.M.X. 3:12 Галіо-2

Завершилися змагання у другій лізі асоціації любительського футзалу Львівщини. Про підсумки виступу команди Воробуса, яка має назву «V.M.X.» поговоримо трошки пізніше, а сьогодні про наш останній поєдинок на турнірі.

Чесно кажучи, особливого бажання говорити про цей матч нема, але все ж програвати теж треба вміти і висновки з цього програшу теж треба робити.

Отже, у заключному турі суперником команди «V.M.X» була команда – «Галіо-2». У першому колі у нас з ними вийшла досить таки весела гра, але тоді ми прикро поступилися із рахунком 5-8. Реваншу ми прагнули, але по сьогоднішній грі можна сказати що нам до команди суперника ще дуже далеко.

У нашої команди і так ліміт на гравців ледве збирається 5-6 людей, а тут ще перед самим поєдинком стало зрозуміло що через серйозну травму ноги не зіграє наш один із основних гравців – Нікіта.

Згодом стане зрозуміло що вистачати його не буде, але ж і без нього якось треба грати.

Щодо «Галіо-2», то cхоже вони вирішили сьогодні провести тренування перед матчем обласного чемпіонату і прийшли основним складом. 12 їхніх гравців і 6 наших – це вже виглядало смішно, згодом мої побоювання підтвердяться.

Суперник нас просто знищив, особливо це було помітно у другому таймі, коли наша команда посипалася морально. Грати у відкритий футбол з ними – вбивство, а ми спробували.

Також читайте:   PARIMATCH Екстра-ліга. 8 тур. «Продексім» – «Ураган» – 2:1 + ВІДЕО

Чесно, із самого початку щось у нас гра не пішла, незрозумілих помилок допускався ваш автор, але це все зрозуміло. Якщо у минулих турах із слабшими суперниками нас прощали, то тут все робили гравці суперника як по маслу.

Перший тайм поєдинку завершився із рахунком 5-1 на користь «Галіо-2». А ось у другій половині вони нам забили ще 8 голів, на що ми відповіли лише двома.

Ми і тайм-аут пробували брати й воротаря іншого поставили, і пробували трохи тягнути час, але визнаю що суперник був на десять голів сильніший. До таких матчів треба підходити у всеозброєнні, мати хорошу лавку запасних, плюс думати тактично як грати.

А якщо цього не робити, то команда – приречена.

Якби там не було, не знаю як там для кого, але для мене це знову ж таки був черговий досвід і було приємно пограти проти сильної команди.

До речі, кінцевий рахунок матчу – 12-3 на користь команди «Галіо-2», яка у підсумку зайняла підсумкове друге місце.

Команда ж «V.M.X» із Воробусом у складі задовольнилася лише 5-тим місцем, що в принципі теж непогано, згадуючи на якому місці ми були спочатку.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*