Футзал. Друга ліга. V.M.X. 8:10 Сокіл (Команда Воробуса таки програє) - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга. V.M.X. 8:10 Сокіл (Команда Воробуса таки програє)

V.M.X. 8:10 Сокіл

Продовжуються змагання у футзальній 2 лізі Львівщини серед любительських команд. Сьогодні на команду, за яку грає Воробус – «V.M.X.» очікував дуже важливий поєдинок проти команди, яка займає перше місце у турнірній таблиці – «Сокола».

Якщо б ми у цій грі зачепилися за очки, то зберігали би реальні шанси зайняти за підсумками чемпіонату третє підсумкове місце, тому налаштовувалися на гру ми по-бойовому.

Як завершилася гра, яке місце може посісти команда Воробуса тепер та багато цікавого іншого читайте далі.

Отже, після серії вдалих поєдинків на команду Воробуса очікував дуже важкий іспит, а саме зустріч із лідером цьогорічних змагань – командою «Сокіл». За весь турнір, а це поки що вони провели 12 матчів – перемогли в одинадцяти.

Хороший показник, що не кажіть, але, все ж, грати треба було і бій цій команді ми таки дали.

Розпочався поєдинок без розвідки, команда-суперник одразу ж зачинила нас на своїй половині поля і, таким чином, вони пробували вдало використати свою тактику гри із п’ятим польовим.

На перших порах в них зовсім нічого не виходило, а коли ще й заробили червону картку – справи і взагалі стали критичними. Ми одразу ж цим скористалися і повели в рахунку 2-0. Але, це не яка-небудь слаба команда і «Сокіл» у будь-яку хвилину може відігратися. Це вони зробили досить швидко, можливо і трохи їм допомогло вилучення нашого гравця.

Також читайте:   Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» - срібний призер літньої першості

При всій повазі до судді, але міг він таки дати жовту картку, не таке воно вже і було грубе це порушення. А потім ще й до того всього ваш автор не впорався із начебто слабким ударом Ільківа із-за меж штрафної.

2-3 і грати треба далі. До честі команди «V.M.X.» ми так і зробили, але по-справжньому розпочався відкритий футбол. Команди забули про захист і не дивуйтеся чому підсумковий рахунок такий великий.

По ходу другого тайму ми навіть вигравали 6-4, але у підсумку програли таки 8-10.

Суперник другу половину зустрічі провів вдаліше і це треба визнати. Ми ж навпаки просто таки підсіли і далася взнаки мала лава запасних.

Можливо десь команду міг би і виручити ваш автор, але щось мені сьогодні відверто не пішло у порівнянні із минулим поєдинком.

Хоча, у сьогоднішній грі сталася і приємна подія. Воробус вперше відзначився у другій лізі любительського футзалу. Справа у тому, що за рахунку 5-4 на нашу користь «Сокіл» пішов із 5-им польовим за що і поплатився. Воробус спіймав м’яча і пробив через все поле у пусті ворота.

Приємно, але якби ще не програли, то було приємніше вдвічі.

Команда «V.M.X» програє і тепер на все що ми можемо розраховувати у наступних двох поєдинках – це на підсумкове 4-е місце у турнірній таблиці.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Пилип Арсенійович 09.03.2013 пише:

    нічого, ще виграєш 😉

  2. russo turisto 09.03.2013 пише:

    Пилип Арсенійович пише:
    нічого, ще виграєш ;)

    Бред сивой кобылы в лунную ночь… 😆

  3. Архіваріус 10.03.2013 пише:

    Там, де Воробус на брамі, там команда приречена на поразку. У Воробуса краще виходить пером мазати, а не на брамі стояти. 😀

  4. Пилип Арсенійович 10.03.2013 пише:

    Архіваріус, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*