Хамство депутата як дзеркало української демократії - Блог про Львів

Хамство депутата як дзеркало української демократії

хамство

Вадік Каліснічєнка знову відзначився. Цього парламентарного клоуна від партії регіонів знає кожен українець. Каліснічєнка не раз демонстрував свою агресивну позицію стосовно українців як нації. Саме він є співавтором закону про ті засади мовної політики, які ображають українську націю. Це саме той депутат, який заявляв, що після того, як його син пішов до україномовного садочка, почав відставати у розвитку.

Те створіння називає себе професійним правником і дуже вже чваниться депутатським мандатом. У кінці минулого тижня хотілося дуже Каліснічєнку вилетіти літаком до Севастополя. В аеропорту «Жуляни» йому відмовилися продати квиток, бо він не мав паспорта. Козиряв, правда, депутатським посвідченням і казав, що це перепустка навіть на режимні, засекречені об’єкти України. Але працівниця має чіткі правила продажу авіаквитків – посвідчення депутата не підходить, тільки паспорт.

Треба віддати належне сміливцеві, що зазняв поведінку «народного обранця» в аеропорту та його зверхньо-хамське ставлення до посадової особи, що абсолютно чітко виконувала свої обов’язки.

Хєрой, йоли-пали. Якась там дєвачка-касірка (абслуживающій пєрсанал) дозволяє собі перечити о великому й могутньому представнику політичної еліти країни, цілому заступнику голови фракції партії регіонів у Верховній Раді. Та ж усі зобов’язані навіть не струнко стояти, а макасіни цілувати, бо народний обранець “самальотам» захтіли попересуватися.

Також читайте:   Скільки депутатів і від якої партії пройшло у парламент

А давайте ще законопроекти проголосуйте, щоб народні депутати виключно за посвідченням навіть квитків не купляли. Просто зайшов у будь-який потяг чи літак і поїхав чи полетів куди заманеться. Грошей і так вони за пересування країною не платять. Якщо місця не буде – викинути з транспорту будь-кого, хай потім добирається із своїм українським паспортом як хоче. То буде правильно. Тоді Вадік Каліснічєнка не буде так, бідацтво, нервуватися, а при спокійному розумі краще працюватиме на благо народу, чиїм представником його декларує закон.

Хочеться побачити того самовпевненого обранця (рима гарна напрошується) у нашому місті Львові. Його в нас і без документів по одній пиці упізнають і …не тільки.

А в «Криївку» його навіть із паспортом не впустять. Обранець, йоп-ті…

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*