Міжнародний день жіночого похмілля - Блог про Львів

Міжнародний день жіночого похмілля

Міжнародний день жіночого похмілля

Відсвяткували на славу! Справді досить приємно вітати прекрасне жіноцтво. Добре, що є Міжнародний жіночий день – день оптового вітання усіх знайомих жінок. В цей день навіть дружина не ревнує до компліментів іншим.

Самі жінки просто молодці. Дивуєшся, як вони це все витримують. Бо святкування себе прекрасних один день не відбувається. Все починається ще 7-го березня на роботі. Як правило, це скорочений робочий день і… корпоратив! Тут наші красуні відтягуються по повній. З такої забави приходять додому пізно і пів дня 8-го просто довго відсипаються. За цей час „домашні” мужики встигають збігати за мімозами, а найбільш уважні навіть зробити каву у ліжко.

Далі пік радості – жіноче свято. Думаю мужчинам воно більше подобається, бо можна попити алкоголю без стримувань – адже усі тости за них чудових. Зрештою жінки більше сприймають цей процес як „дєвішнік” і на нас захмелілих ніхто уваги не звертає. Сама процедура застілля тішить більше спостережливих, адже жіноча алкоейфорія просто є вершиною бавлення. Відбувається все так: „слабша половина людства” може на 8-ме випити горілочки, після того посмакувати шампанського (фужерчик другий-третій), потім спробувати доброго сухого червоного вина чи мартіні (“…та мені його подарували недавно…”), а завершується все, звичайно, кавою, до якої вливається коньячку (“…та спробуй, який аромат…”)… Саме ж святкування завершується пропозицією поїсти морозива залитого алкогольною сумішшю (типу коктейль) з тих напоїв, що залишились у пляшках. УРА!!! І хто заперечить, що тут є хоч крапля вигадки?

Також читайте:   Як не напитися на весіллі

А потім приходить 9-е березня – Міжнародний день жіночого похмілля. Голова тріщить, очка червоні, ніжки ватяні, а в пам’яті залишилось тільки НЛО, яке супроводжувало по дорозі додому… І мужики в цей день уже несуть у ліжко не каву, а пивце. Саме після прийняття того перебродженого бурштинового напою вчорашнє активне дівча почуває себе справжнім „мужиком” й, одночасно, „знеможеною жінкою” (є такий образ в українській класиці). І ми, чоловіки, в очах своїх коханих саме тоді виглядаємо справжніми героями-рятівниками.

Ніщо так не зближує чоловіка і жінку як 9-е березня! Люблю цю дату календаря.

P. S. Наука медицина стверджує, що жінки більше страждають від похмілля, ніж чоловіки, навіть якщо відкинути різницю у кількості спожитого алкоголю напередодні. До такого висновку прийшли американський фізіолог Уенді Слатскі і його колеги з університету Міссурі.

Для оцінки тяжкості похмілля використовувалися 13 його ознак, включаючи головний біль, зневоднення, тремтіння рук, нудоту, втому і т.д. За словами учених, одна з причин важкого жіночого похмілля – менша (як правило) порівняно з мужчинами вага, а значить менша кількість води в організмі. Як наслідок – більш високий ступінь сп’яніння й, відповідно, похмілля.

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. patron 09.03.2013 пише:

    Актуально, вчора бачив плакат у себе на районі:
    “Ти жінка і майбутня мати,
    8 березня – не привид побухати”

  2. Архіваріус 09.03.2013 пише:

    Дуже гарний пост. Правдиво відображає наслідки святкування… 😮

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*