Панда у суспільстві: що вона означає - Блог про Львів

Панда у суспільстві: що вона означає

Пандоманія

Скажіть чесно, не виникало у вас питання, а що ж таки означає панда, яку так широко рекламують у серіалах, на вулиці, виборах? Панда, костюм панди, на вечірку у панді?

Якась пандоманія захопила світ і Україну в тому числі.

З чого все почалося? Як відомо, минулого року в Україні були вибори до Верховної Ради і саме тоді на одній із виборчих дільниць з’явилася людина в костюмі панди і саме таким чином вона проголосувала.

Хоча, кажуть, що це могла голосувати і сама панда – тварина, тільки їй треба було мати паспорт. 😀

Потім панду почали широко використовувати на телебаченні, а саме у телевізійному шоу – “Віталька”. Там серіал йде, йде, а потім в один момент завершується тим, що люди кажуть, що панду поїздом збило. 😀 А насправді ця ж панда гуляє де тільки лише можна.

Так що ж означає панда?

У сьогоднішній статті блог Воробуса спробує про це дізнатися.

Отже, говорив я із багатьма людьми, читав багато статей з інтернету і що можу сказати?

1. Панда – це просто видуманий персонаж у тому ж серіалі «Віталька», принаймні так говорять його творці. Їм просто треба якось розселити публіку і вони запускають мульку із пандою. Що її на переїзді збило поїздом, що чутки такі і так далі.

Також читайте:   10 грудня - місячне затемнення

2. Панда – дуже весела тваринка і вона означає те, що які б труднощі у вас не були завжди треба бути веселим і позитивним. Он яка панда весела.

3. Панда, які відомо, має чорний і білий колір. Кажуть що саме таким чином люди боряться проти расизму. Всі люди рівні не залежно від кольору шкіри.

4. Останнім часом навіть чув від людей що вони одягаються спеціально у костюми панди на вечірки чи навіть наносять собі таке тату.

Тату із пандою означає – добродушність, оптимізм, надію на краще, радість і дитячу посмішку. Татуювання із зображенням панди показує у людині не хитрість, позитивність, доброту, урівноваженість, спокій, не схильність до проявів злості або до стрімких дій. Це особа із глибоким внутрішнім світом, але вона не занадто відкрита для малознайомих людей, у будь-якому суспільству воліє самотність або найближчих людей.

Татуювання-панда найчастіше покликане викликати асоціації з дитинством, беззахисністю, неординарністю, невинністю і позитивом.

5. Також читав, що ще існує така реклама туалетного паперу. Вона достатньо весела і змушує кожного посміхнутися. 😀

Насамкінець, пропоную переглянути відео і згадати ще раз миттєвості як голосувала панда:

Фото: 24tv.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 13.03.2013 пише:

    Кидай курити !!!! 😆

  2. bankiduki 13.03.2013 пише:

    Важке життя панди – на половину білий, на половину чорний та щей азіат

  3. Вертоліт 13.03.2013 пише:

    bankiduki, от з ким курить Воробус 😉 http://risovach.ru/upload/2012/12/mem/uporotiy-lis-v-taksi_6980506_orig_.jpeg

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*