У групі блогу Воробуса ВКонтакті – 1000 підписників - Блог про Львів

У групі блогу Воробуса ВКонтакті – 1000 підписників

У блогу Воробуса - свято

Якось вже так склалося по традиції, що всі найцікавіші події у житті блогу відбуваються коли наступають вихідні. У цей час Воробус активно відпочиває і дуже рідко з’являється біля ПК.

Потім ситуація відбувалася цих вихідних також. Справа у тому, що по приїзді додому побачив що у нашій групі в соціальній мережі ВКонтакті відбулася досить таки цікава подія – з’явився тисячний підписник.

І вже навіть більше, почався відлік на другу тисячу, яка, сподіваюся, не за горами. Якщо вже зайшла мова про соціальні мережі, то додам, що у соціальній мережі фейсбук також відбулася подія – під блог підписалося 200 людей. Звісно це не до порівняння із тими же «кантахтами», але все ж приємно що тебе читають.

Щось мене схопила ностальгія і сьогодні Воробус почав згадувати як все починалося, а відбулося це 3, 5 роки назад. Тоді ще зовсім юний і недосвідчений Ігор почав писати статті. Спочатку все не дуже виходило, бо треба було знайти цікаві теми, гарно викласти, і найголовніше, на мою думку, людей треба було заохотити до відвідин блогу.

Ні для кого не секрет, що соціальні мережі давно являються хорошим методом для просування того чи іншого сайту.

У зв’язку з цим було прийнято рішення створити у всіх популярних мережах свої групи або ж як модно зараз це називати свої сторінки. Потім з’явилися кнопочки соціальних мереж, на які людина може натиснути і згодом новини будуть транслюватися в неї в новинах.

Також читайте:   Сам собі провайдер

Так все ми і зробили, спочатку народ мало підписувався на читання ресурсу, але згодом все пішло як по маслу. Як сказав мені один знайомий, що він якщо хоче багато людей в групі просто запрошує сам людей, а вони вже вирішують чи це їм треба чи ні.

Вважаю що не є правильно, бо людина підписується під те що їй цікаво і без запрошень.

Святкувати 1000-ого підписника блогу Воробуса ми масштабно не будемо, бо все-таки розпочався великий піст, але кілька слів можна додати.

Отже, користуючись нагодою хочу подякувати всім без виключення читачам за те що читаєте блог Воробуса. Кожного дня ми стараємося радувати вас все новими та новими темами. Не завжди правда виходить, але всім не вгодиш. Одні люблять більше спорт, інші політику і так далі.

З вами нам цікавіше і ми працюємо саме для вас.

Ваш Ігор Воробус.

P.S. Цікаво чи багато треба буде часу щоб набрати дві тисячі підписників у соціальній мережі ВКонтакті? Час, сподіваюся, це покаже.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Президент 19.03.2013 пише:

    🙂 Мої вітання, а мене з 900 ніхто не привітав. 👿 :mrgreen: 👿

  2. Krikego 20.03.2013 пише:

    Дякую за цікаві статті)
    Думаю, блог швидко і до 2000 дійде)

  3. Хазяйка 20.03.2013 пише:

    Мої вітання!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*