Відео-сервіс в Однокласниках - Блог про Львів

Відео-сервіс в Однокласниках

Відео-сервіс

Соціальні мережі і на далі залишаються важливою частиною життя багатьох людей. Людство тільки і приходить з роботи чи на роботу, то одразу ж тягнеться у соціалки щоб глянути а чи бува хто їм не написав чогось цікаво, чи не признався в коханні чи не оновив фотографію хтось з його друзів.

Все треба лайканути, прокоментувати, потім розповісти іншим людям, плітки розвести й так далі.

Що з цим робити? А нічого, кожен творець свого життя і з часом хвороба соціальних мереж минає. Людина вже не переписується зранку до ночі, а поступово шукає щось в них корисне.

Що наприклад? Ті ж групи по інтересах. Зараз так зауважив у соціальних мережах багато народу створює свої групи, активно залучає туди людей, вони дискутують на різну тематику, діляться відео, музикою, картинками й так далі.

Також популярним серед людей є перегляд відео, прослуховування музики й так далі.

Нещодавно ваш автор у таку соціальну мережу як – «Однокласники».

Признаюся чесно, в ній я часто не сиджу, але так час від часу заходжу як хтось щось напише. Вирішив деякий час там посидіти і глянути що змінилося з часу останнього мого візиту.

А новинки таки є, одна із них – це відео. Відтепер в цій соціальні мережі можна переглядати як чуже, так і завантажувати своє відео.

Також читайте:   Що робити, якщо зламали групу в Контакті?

Знайти розділ «відео» можна на верхній панелі, одразу ж за меню «музика».

Що ж, заходимо у розділ «відео». Перед вами відкривається вікно, де можна побачити велику кількість відео-роликів, і меню, яке знаходиться зліва.

Тут на самому верху є кнопочка – «додати своє відео».

Далі:

«Топ тижня» – відображаються найбільш популярні відео за тиждень;

«Новинки» – думаю не треба пояснювати що це таке;

«Моє відео» – у цьому пункті меню відображаються відео, які ви завантажили. Хоча, на одне із таких відео я лише додав посилання із популярного сервісу.

«Мені сподобалося» – дуже цікавий пункт, виявляється все що я колись тиснув що подобається зараз тут.

«Відео від друзів» – напевно найбільш насичений пункт меню. Тут є відоси як друзів, які вони завантажили, так і ті, що вони собі сподобали.

Загалом ця новинка на сайті «Однокласники» – хороша, але якщо чесно в мене складається таке враження, що ця соціальна мережа дуже часто запізнюється із нововведеннями.

Якщо в інших соціальних мережах відео вже є давно, то тут лише зараз.

Але, скільки людей, стільки і думок. Що кому подобається.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*