Жіноча збірна України з біатлону – срібні призери Кубка світу в естафеті - Блог про Львів

Жіноча збірна України з біатлону – срібні призери Кубка світу в естафеті

Жіноча збірна з біатлону

Змагання із біатлону продовжуються. У завершальний день Кубка світу, який проходив в російському Сочі знову ж таки порадували наші дівчата, яким буквально мало що бракувало до перемоги в естафетній гонці.

І щось мені так здається на завершальному етапі Кубка Світу, який буде проходити у Ханти-Мансійську українська команда таки здобуде перемогу.

Але, це буде згодом, а сьогодні про вчорашню гонку.

Отже, перед стартом гонки само собою українську команду зараховували до числа фаворитів, але були побоювання що на останньому етапі за нас буде бігти не дуже досвідчена спортсменка – Панфілова.

Але, як кажуть, сама гонка мала все показати.

На першому етапі за Україну бігла Юлія Джима. Провела гонку вони досить таки добре і передала свою естафету четвертою з 20-ти секундним відставанням від лідера гонки – Хенкель, яка виступає за Німеччину.

Правда під час передачі естафети ледве не відбувся казус. Юлія невдало передавала естафету і нашу команду ледве не дискваліфікували. Допоміг своєчасно досвід Підгрушної, яка їхала другою у нашій команді.

Олена провела гонку дуже успішно використавши за весь свій етап лише один додатковий патрон. На передачі естафети завдяки вдалому бігу Україна була другою, відстаючи від лідера гонки тієї ж Німеччини лише на кілька секунд.

Також читайте:   «Галицька здоба» сильніша за «Ен Джі Метал»

На третьому етапі за Україну бігла Валя Семеренко і варто сказати наша спортсменка провела свою естафету просто блискуче. І хоч вона використала три додаткові патрони, але на фініш свого етапу вона прийшла, увага, першою і це не могло не радувати.

Четвертий етап був найбільш валідольним для України. Як виступить недосвідчена Панфілова? Чи зможе вона зберегти лідируючі позиції?

Як покаже згодом гонка – зможе і за це Марії просто таки треба поаплодувати. Протягом всієї гонки українка вдало виступала і навіть після останньої стрільби пішла на фініш першою. Але, чи сил не вистачило, чи просто перехвилювалася, і у підсумку її випередила німкеня на якихось 11 секунд.

Та, плюсів також є багато, один із них це те, що Панфілову так і не змогла дістати «людина з іншої планети» – норвежка Тура Бергер, яка у підсумку фінішувала третьою.

Українська команда здобуває срібло з чим ми і вітаємо наших дівчаток. Браво!!!

Чекаємо нових змагань у біатлоні і, сподіваємося, нових перемог від української команди як чоловічої, так і жіночої.

Фото: ua.comments.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*