Зима повертається? - Блог про Львів

Зима повертається?

Зима-2013

Цікаво ж із якої статті розпочне новий тиждень Воробус. Так от, відповідаю – будемо говорити про вічну тему – погоду. Здавалося із приходом календарної весни прийде і справжня весна.

Навіть скажу більше, два дня була така хороша погода, що ваш автор навіть ходив без шапки і вже подумував якби то витягати весняну куртку.

Як казав мій колега Юрій, цитую: «Воробус, що ти ходиш якби на вулиці було -10 і падав сніг, та зніми вже ти ті зимові речі».

На що ваш автор відповів, що зима вже найближчим часом повернеться і тепла погода – це всього лише на кілька днів. Знав би я тоді що мої слова виявляться віщими.

Понеділок, 11 березня, тривалі вихідні пов’язані із святом 8 березня завершилися, а, отже, можна приступати до роботи хоч як би цього не хотілося. А тут на людей очікує несподіванка.

Для когось приємна, а для когось не дуже.

Хто там говорив, що вже можна ховати зимові куртки в шафу і витягати літні речі? Таких людей було багато, але, як бачимо, природа як і погода – не прогнозовані.

Сьогодні зранку ваш автор збирається на роботу, одягнув весняний одяг, виходить на вулицю і просто таки отетерів. Справа у тому, що мене зустрів сильний снігопад, який як почав падати ще вночі так і досі не припинився.

Також читайте:   Набридливі хвороби знову наступають....

Воробус у терміновому порядку почав шукати зимові речі і таки найшов їх і у комфорті пішов на роботу.

Чи довго буде зима, які прогнози синоптиків та багато іншого читайте далі.

Розпочну свою розповідь із того, що зараз на вулиці, а це на 9 годину ранку спостерігається наступна погода, а саме падає дуже сильний сніг, температура повітря коливається в районі від -1 до 0 градусів за Цельсієм.

Отже, можна зрозуміти, що сніг липкий і якщо такими темпами він буде падати і на далі, то можна буде спокійно брати лижі і йти кататися.

Щодо прогнозу синоптиків, то вони у найближчий тиждень прогнозують таку ж погоду як і є зараз, а саме буде падати сніг, температура повітря буде коливатися в районі від -3 вночі до + 3 вдень. А починаючи із суботи очікується суттєве зниження температури повітря.

Вночі стовпчики термометрів опустяться до мінус 13, вдень температура повітря буде коливатися від -3 до +3 градусів тепла.

Сніг і на далі падає, тому не за горами нові і нові кучугури снігу на дорогах. Будьте обережними і нехай погода вам не зіпсує настрій.

Всім хорошого початку робочого тижня!!!

Ігор Воробус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*