25 квітня – місячне затемнення - Блог про Львів

25 квітня – місячне затемнення

Затемнення

Із приходом тепла почастішали наші з вами прогулянки вечорами. І що не кажіть, як же це добре погуляти перед сном, подихати свіжим повітрям, а якщо ще й збоку кохана людина – аж жити хочеться.

Тут одразу ж згадую фразу – «Як це добре, коли знаєш що ти комусь потрібен (потрібна)».

Признавайтеся, хто з вас, читачі блогу, любить гуляти і дивитися на зорі, потім загадувати бажання, коли вони падають і дивитися на місяць, який то світить, то не світить? Думаю, таких є багато. Повіяло романтикою від Воробуса.

А хто знає, що відбудеться завтра, 25 квітня? Відповідаю, незвичайне явище у небі. А вже яке читайте у сьогоднішній статі на блозі Воробуса.

Довгих, традиційних вступів робити не буду, а скажу одразу ж, на людей очікує місячне затемнення. Триватиме воно не довго, але і наслідки воно може мати різні.

Сьогодні зраджу своїм традиціям і розпочну із кінця. Отже, за словами лікарів, фахівців по затемненням, наслідки місячного затемнення можуть привезти до того, що люди почнуть багато нервувати, наступного дня може з’явитися депресія, підвищена сонливість і так далі.

А ось хто має хронічні захворювання такі як проблеми із тиском, у тих людей можуть виникнути проблеми.

Також читайте:   Чому варто проводити багато часу на природі?

Тому, будьте обережними і бережіть своє здоров’я.

Тепер переходимо до самого затемнення. Отже, розпочнеться воно о 20 годині 3 хвилини за київським часом, найбільшої фази досягне о 22 годині 07 хвилин і триватиме рівно 27 хвилин.

Як можна буде розрізнити чи відбувається затемнення? Все просто, він буде в зазначений час надщербленим. Цікаво, цікаво… Якщо Воробусу випаде нагода, спробую глянути як буде виглядати той місяць і з чим його треба буде «їсти».

До речі, побачити місячне затемнення можна буде побачити лише тоді, коли не буде на небі хмар. А що з наші синоптики кажуть по цьому питанню?

А вони передають на завтра теплу сонячну погоду і без дощу, тому при всій ймовірності хмар не буде, тому можете сміливо брати кохану людину, сісти десь на самоті на лавочці і глядіти на місяченько.

Свого повного натурального вигляду місяць набуде близько півночі.

Це не останнє місячне затемнення цього року. Вже 25 травня відбудеться друге місячне затемнення, а ще швидше – 10 травня люди зможуть побачити затемнення але вже сонця.

Отож, чекати залишилося не довго, 25 квітня у небі можна буде спостерігати місячне затемнення.

А ви будете його спостерігати?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*